Το πρώτο 0-0 στο Μουντιάλ, γιατί έτσι… βόλευε

Γαλλία και Δανία παρουσίασαν κάκιστο θέαμα στην Μόσχα, έμειναν στο 0-0 που βόλευε και τις δύο και προκρίθηκαν στους «16» όπου οι Σκανδιναβοί θα βρουν απέναντί τους την Κροατία. Αποδοκιμασίες από την εξέδρα με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και αυτό στο «Λουζνίκι» βρήκε πλήρη εφαρμογή. Δανία και Γαλλία πρόσφεραν μία απογευματινή «σούπα», ωστόσο, το τελικό 0-0 βολεύει και τις δύο καθώς οι μεν Σκανδιναβοί πήραν την πρόκριση, οι δε Γάλλοι την πρώτη θέση στον όμιλο.

Με το εισιτήριο για τους «16» να είναι εξασφαλισμένο από την δεύτερη αγωνιστική ο Ντιντιέ Ντεσάν αποφάσισε να κάνει ροτέισον προχωρώντας σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τα ματς κόντρα σε Αυστραλία και Περού. Συγκεκριμένα, κράτησε στον πάγκο τους Γιορίς, Παβάρ, Ουμτιτί, Πογκμπά, Ματουιντί και Εμπαπέ βάζοντας στη θέση τους Μανταντά, Κιμπεμπέ, Σιντιμπέ, Ενζονζί, Λεμάρ, Ντεμπελέ.

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Ντάλσγκορντ, Κίερ, Κρίστενσεν, Λάρσεν, Μπρέιθγουεϊτ, Ντιλένι (90′ Λέραγκερ), Ερικσεν, Σίστο (59’ Φίσερ), Γιόργκενσεν, Κορνέλιους (75’ Ντόλμπεργκ)

ΓΑΛΛΙΑ: Μανταντά, Σιντιμπέ, Βαράν, Κιμπέμπε, Ερνάντες (50’ Μεντί), Καντέ, Ενζονζί, Ντεμπελέ (78’ Εμπαπέ), Γκριζμάν (69’ Φεκίρ), Λεμάρ, Ζιρού

 

To Top