Το πρώτο “double-double” του Ντε Σόουζα

Ο Σίλβιο Ντε Σόουζα έκανε την καλύτερη από τις 23 εμφανίσεις του στη Stoiximan Basket League, φτάνοντας σε τέσσερα ατομικά ρεκόρ, με τους 14 πόντους, τα επτά εύστοχα δίποντα, τα 12 ριμπάουντ και το 21 στο ranking. Έφτασε σε αυτές τις επιδόσεις σε 22:11, επίδοση που τον έβαλε στο Top5 των πιο γρήγορων double-double της φετινής Stoiximan Basket League.

Ο Ανγκολέζος σημείωσε μόλις το πρώτο double-double πόντων και ριμπάουντ για τον φετινό Άρη Midea και το δεύτερο συνολικά των «κιτρινόμαυρων» αφού ο Βασίλης Τολιόπουλος είχε διψήφιες επιδόσεις πόντων και ασίστ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέμεινε ωστόσο στην τελευταία θέση των double-double έχοντας δύο και ένα λιγότερο από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Ντε Σόουζα παράλληλα, σημείωσε τη 10η φετινή επίδοση 12+ ριμπάουντ που συνδυάστηκε με μηδενική επίδοση λαθών. Τέσσερις από τις υπόλοιπες επιδόσεις είναι του Λούκα Μπραΐκοβιτς, δύο του Νίκολα Μιλουτίνοφ και από μία τον Νόα Χόρκλερ, Καλίντ Μουρ και Τάιλερ Πόλεϊ.

To Top