ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ρίσκο της διακοπής και η προσδοκία για έναν ανταγωνιστικό Άρη

O Άρης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από ακριβώς τρεις βδομάδες και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στη μεγάλη αυτή διακοπή είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς, όμως σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα φανεί στην πράξη…

Όπως τόνισε και ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος η διακοπή ήταν και είναι ένα ρίσκο… “Κάθε διακοπή έχει ρίσκο, πώς θα εμφανιστείς μετά. Αυτή η διακοπή ειδικά ήταν πολύ μεγάλη σε διάρκεια. Εμείς ήμασταν σε μια καλή κατάσταση και πνευματικά και σωματικά. Από την άλλη, πάντα σε μια διακοπή μπορείς να προσθέσεις πράγματα και να βελτιώσεις την ομάδα σου σε διάφορους τομείς”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Άρης είχε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το διάστημα αυτό τη διαχείριση της ξεκούρασης μια και όπως τονίστηκε: “οι παίκτες είχαν ανάγκη για ανάσες, γιατί πέρασαν δύο μήνες γεμάτους με πάρα πολλά παιχνίδια. Οπότε ήταν σημαντικό γι’ αυτούς να ηρεμήσουν, για να πάμε τώρα στο τελικό στάδιο της σεζόν. Δουλέψαμε σε πολλά κομμάτια”.

Από δω και πέρα το ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί ένας Άρη ανταγωνιστικός και πανέτοιμος για την επανέναρξη των πλέι οφ.

To Top