Το ρεκόρ του Άρη και ο Προμηθέας

Το ρεκόρ καλύτερης εκκίνησης ελληνικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ που κατέχει ο Άρης στην τριετή παρουσία της διοργάνωσης ισοφάρισε ο Προμηθέας Πάτρας με τη χθεσινή του νίκη επί της Μπεσίκτας κάνοντας έτσι το «4 στα 4».

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Προμηθέας αρνείται να ηττηθεί στο Basketball Champions League και πλέον “απειλεί” το ρεκόρ καλύτερης εκκίνησης που διατηρεί μεταξύ των ελληνικών ομάδων πια μαζί με τον Άρη. Με νίκη την προσεχή Τετάρτη στη Γαλλία επί της Στρασμπούρ θα κάνει κάτι που δεν έγινε από άλλη ομάδα της χώρας στη διοργάνωση, το 5/5 δηλαδή.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν κάνει επίσης το 4-0 στην αρχή της σεζόν 2016-17 νικώντας κατά σειρά την Έλιος Σανς Ντομζάλε στη Σλοβενία με 62-54, την Μπάκεν Μπερς εντός έδρας με 82-66, τη Ναχαρίγια στο Ισραήλ με 85-53 και την Μπάνβιτ εντός έδρας με 84-78. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είχε χάσει το αήττητο στην 5η αγωνιστική στην Τσεχία όπου έχασε από τη Νίμπουρκ με 87-79.

Ο Προμηθέας είναι μία από τις τέσσερις ομάδες του φετινού BCL που συνεχίζει χωρίς ήττα μαζί με τη Μούρθια από τον 1ο, την Τενερίφη από τον 2ο και τη Βίρτους Μπολόνια από τον δικό του όμιλο, τον 4ο. Είναι παράλληλα και μία από εννιά ομάδες στην τριετή ιστορία του θεσμού που έκανε το 4/4.

Πηγή: basketa.gr

To Top