ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ρεκόρ του Πάρντιου στην Νιούκαστλ ισοφαρίστηκε μετά από 11 χρόνια (photo)

Η Νιούκαστλ συμπλήρωσε 14 παιχνίδια αήττητη, με την εντός έδρας νίκη της επί της Φούλαμ, με τον Έντι Χάου να την διατηρεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας  και οι Άγγλοι μνημονεύουν τον Άλαν Πάρντιου, καθώς ισοφαρίστηκε το ρεκόρ, που είχε εκείνος τη σεζόν 2011-2012 και πάλι στον πάγκο των «καρακαξών».

Η Νιούκαστλ πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία, μετρώντας, μετά τη μοναδική ήττα της στην Premier League από τη Λίβερπουλ με 1-0, στις καθυστερήσεις, 14 αγώνες αήττητη (με νίκες και ισοπαλίες),  με τα αποτελέσματα της δουλειάς του Έντι Χαου να φαίνονται εδώ και καιρό.

Ο προηγούμενος Άγγλος προπονητής, οποιαδήποτε ομάδας στην Premier League, που είχε πετύχει κάτι ανάλογο, ήταν ο Άλαν Πάρντιου, πριν από 11 χρόνια, τη σεζόν 2011-2012, όταν είχε οδηγήσει τις «καρακάξες» σε ένα σερί 14 αναμετρήσεων, χωρίς ήττα στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Εκείνη τη χρονιά η Νιουκάστλ είχε τερματίσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 65 βαθμούς, πίσω από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι και τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ.

To Top