Το ρεκόρ του Χαρίση

Ο Κώστας Χαρίσης έβαλε σε δύσκολη θέση τους ψηλούς του Ολυμπιακού κάνοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του.

Οι 17 μάλιστα πόντοι που σημείωσε δεν είναι απλά η καλύτερη φετινή επίδοση του -άλλωστε για πρώτη φορά έφτασε σε διψήφια επίδοση αφού η κορυφαία του ήταν εκείνη του εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου με τον Ολυμπιακό όταν σημείωσε εννιά πόντους- αλλά και η καλύτερη του από τις 28 Ιανουαρίου 2011 όταν ως παίκτης του Κολοσσού H Hotels είχε σημειώσει 22 πόντους στην εντός έδρας επικράτηση επί του Αμαρουσίου για τη 15η αγωνιστική. Ακόμη, οι σημερινοί 17 πόντοι συνιστούν και ρεκόρ με τη φανέλα του Άρη, αφού η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν οι 15 του εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels της περιόδου 2012-2013.

Ακόμη ο Χαρίσης με τους 17 πόντους που σημείωσε, ξεπέρασε τους 1.400 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ με τις τρεις εύστοχες βολές που είχε, ξεπέρασε τις 100 με τον Αρη στο πρωτάθλημα.

Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του Γιώργου Τσιάρα με τα τέσσερα ριμπάουντ (είχε από δύο στον τρίτο προημιτελικό με την ΑΕΚ και στο δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό) και τις τρεις ασίστ (είχε από μία στα ίδια παιχνίδια).

Ο ΛαΜάρκους Ριντ δεν ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν, ωστόσο ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του με τις δύο ασίστ που μοίρασε για 8η φορά φέτος. Παράλληλα ο Αμερικανός με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ που είχε σήμερα, έφτασε τα 100.

πηγή: esake.gr

To Top