Το ρόστερ του Άρη “σήμερα”, μετά την απόφαση…

Ο Άρης βάσει όσων ισχύουν σήμερα μετά την αρνητική απόφαση για αδειοδότηση στο πρωτάθλημα χάνει την ευκαιρία να ανανεώσει παίκτες που ίσως θα ήθελε να κρατήσει από το υπάρχον ρόστερ την επόμενη χρονιά.

Οι ΠΑΕ που δεν πήραν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές, πέρα από την απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών, ούτε μπορούν να προβούν σε ανανεώσεις συμβολαίων.

Από το φετινό ρόστερ ελεύθεροι μένουν οι Πρίττας, Ακόστα, Λαζαρίδης, Σηφάκης, Μίσελ, Ντίκο, Σολτάνι. Εξ αυτών διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας θα υπήρχε υπό άλλες προϋποθέσεις για τους τρεις πρώτους, αν και ουσιαστικά μόνο για τον Ακόστα, αφού ο μεν Πρίττας ήταν στην… έξοδο, ο δε Λαζαρίδης είχε εκφράσει εξ αρχής την επιθυμία να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και ήδη βρίσκεται αγκαλιά με τον Ατρόμητο.

Σε αυτή τη λίστα παικτών, προστίθενται οι Κατίδης, Φατί, Σανκαρέ, που ναι μεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, αλλά έχουν καταθέσει προσφυγές, με τις οποίες ζητούν εκτός από χρήματα και την ελευθερία τους. Η πρώτη εφόσον βγει τελικά καταχρηστική θα σημάνει την παραμονή του παίκτη. Οι άλλοι δυο δεν αποκλείεται να επανεργοποιήσουν τις προσφυγές τους και να αποτελέσουν παρελθόν, εφόσον αλλάξουν τα δεδομένα.

Συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά έχουν οι Βελλίδης, Διούδης, Γιακούποβιτς (έχει ζητήσει να φύγει), Νέτο (έχει ζητήσει να φύγει), Γιαννίτσης, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Οικονομόπουλος, Αγγελούδης (επέστρεψαν από τον δανεισμό τους), Παπαστεριανός, Καπετάνος, Κοτσώνης, Γκαρσία, Ουμπίντες, Καστίγιο (το συμβόλαιό του θεωρείται δυσβάσταχτο), Κανούλας, Γιαννιώτας, Τριανταφυλλάκος, Τοπούζης.

Το θέμα που προκύπτει, και εκεί πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία από τους έχοντες την ευθύνη των αποφάσεων στην ΠΑΕ, είναι πως στην πλειοψηφία τους οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο την επόμενη περίοδο, έχουν δικαίωμα προσφυγής! Κάθε προσφυγή, ουσιαστικά θα σημαίνει και ελευθερία, αν δεν υπάρχουν πληρωμές…

To Top