Το σίριαλ Μπάγερν Μονάχου – Λεβαντόφσκι συνεχίζεται: Θα μείνει 100% λένε οι Βαυαροί

Επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως ο έμπειρος στράικερ θα παραμείνει.

Μιλώντας στο Sky Sport News, ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς είπε πως οι διαπραγματεύσεις του συλλόγου με την πλευρά του παίκτη και τον ατζέντη του, Πίνι Ζάχαβι, βρίσκονται πλέον σε καλό δρόμο.

«Περιμένω τον Λεβαντόβσκι στις 12 Ιουλίου. Αυτή τη στιγμή η πιθανότητα να μείνει είναι 100%. Η 12η Ιουλίου είναι η πρώτη του μέρα στη δουλειά, οπότε ανυπομονώ.

Νομίζω ότι τα πράγματα έχουν ηρεμήσει λίγο και υπάρχει δουλειά να γίνει. Κάναμε μια καλή κουβέντα. Είναι αλήθεια ότι ήμουν εκεί. Ο Όλιβερ Καν επίσης. Μιλήσαμε, κάθε πλευρά εξέθεσε τη θέση της. Δεν θέλαμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά ήταν μια καλή κουβέντα.

Είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Είναι επαγγελματίας και έχει μεγάλους στόχους στην καριέρα του, οπότε μπορεί να αποκατασταθεί. Δεν ξέρω για πόσα χρήματα θα τον άφηνε η Μπάγερν να φύγει (γέλια).

Όπως είπα δεν ανησυχώ ποτέ για πράγματα που είναι στον αέρα. Μπορώ μόνο να επαναλάβω: έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Θα τον καλωσορίσουμε στο Μόναχο στις 12 Ιουλίου και θα είναι εκεί για την πρώτη προπόνηση. Τουλάχιστον τον περιμένω» ήταν τα λόγια του.

To Top