Το «σαφάρι» με τη λογική του διαχειριστή και το 1.000.000 ευρώ του συνδρομητικού

Με δεδομένο ότι τα ταμεία του Άρη είναι άδεια και από τη στιγμή που (και) η νέα διοίκηση (όπως όλες τουλάχιστον τα τελευταίο δυο χρόνια) κινείται με την λογική του διαχειριστή, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει στον ορίζοντα ο επιχειρηματίας-επενδυτής που θα εξασφαλίσει το σχέδιο ανάπτυξης της «επόμενης μέρας», ούτε οι προθέσεις των παραγόντων του συλλόγου, μπήκαν ακόμη στο τραπέζι της υλοποίησης, το «σαφάρι» για την εξασφάλιση πόρων κινείται σε συγκεκριμένα πλαίσια.

Όπως είναι γνωστό, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ο Πάνος Στεφανίδης, προκειμένου να έχει εδώ και 48 ώρες μια σειρά επαφών για την εξεύρεση χρημάτων, αλλά και με ατζέντηδες που εκπροσωπούν παίκτες που έχουν λαμβάνειν.

Στις επαφές, σημείο-κλειδί, κρίνεται από τους ανθρώπους του Άρη, η σχέση με το συνδρομητικό κανάλι της Nova.

1. Από τη μια γιατί ο Άρης θα ζητήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρισμα από το λεγόμενο «επίδομα υποβιβασμού» το οποίο έχει θεσμοθετήσει, εδώ και χρόνια, η Λίγκα. Πρόκειται για ένα χρηματικό ποσό που κυμαίνεται από που μπορεί να φτάσει συνολικά τις 300.000 ευρώ ευρώ και προκύπτει από τα διαθέσιμα κεφάλαια. Επιπλέον, θα γίνει προσπάθεια ώστε το ποσό πρέπει να εκταμιευθεί τώρα και όχι τον Ιούνιο, για ευνόητους λόγους.

2. Από την άλλη, εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Άρης από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών στη Football League (και τον OTE TV), χωρίς να έχει κυρώσεις, προκειμένου να συνεργαστεί με τη Nova. Οι πληροφορίες από την Αθήνα, αναφέρουν ότι οι υπάρχει θετικό κλίμα ότι λόγω του brand name του Άρη μπορούν να δαπανήσουν από τη Nova ένα ποσό που μπορεί να φτάσει και το 1.000.000 ευρώ. Όλα αυτά προς το παρόν αποτελούν σκέψεις και προθέσεις.

To Top