ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το σενάριο που κάνει τον Τζαμέλ Χάγκινς υποψήφιο για τη φροντ λάιν του Άρη

Η φροντ λάιν του Άρη έχει αυτή τη στιγμή μόλις έναν παίκτη, τον Βασίλη Σίμτσακ, ο οποίος θα είναι την επόμενη χρονιά ο πέμπτος ψηλός. Αναζητούνται οι υπόλοιποι και ο Δημήτρης Πρίφτης έχει πολλά σενάρια βάσει των επιλογών του, προσπαθώντας να ταιριάξει χαρακτηριστικά παικτών. Σε ένα από αυτά τα σενάρια υπάρχει και ο Τζάμελ Χάγκινς.

Ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ, με ύψος 2,06μ., αγωνίστηκε πέρσι στον Κολοσσό Ρόδου, κάνοντας μια αξιόλογη χρονιά. Σε 28 αγώνες είχε 9,5 πόντους και 6 ριμπάουντ μέσο όρο παίζοντας σχεδόν 21 λεπτά ανά αγώνα.

Ο Άρης έχει στο στόχαστρό του τον Χάγκινς στο σενάριο που θα αποκτήσει τέσσερις ξένους στη φροντ λάιν και θα δώσει στον Αμερικανό ρόλο δεύτερου σέντερ, πίσω από τον Ντρου Νέιμικ ή κάποιον άλλον αν δεν παραμείνει ο κορυφαίος μπλοκέρ της Α1.

Αν οι κίτρινοι προχωρήσουν στην απόκτηση τριών Αμερικανών ψηλών (συν τον Τσούπκοβιτς, που είναι πιθανό να αποκτηθεί), τότε θα πρέπει να κινηθούν στην θέση “2” για παίκτη Ευρωπαίο ή Αμερικανό με ευρωπαϊκό διαβατήριο.

Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα, πολλά σενάρια, τα οποία θα αρχίσουν να ξεδιαλύνουν όταν γίνει η πρώτη κίνηση από τους κίτρινους στην ξένη αγορά.

To Top