Το σενάριο που στέλνει τον Κρις Πολ στο πλευρό του Αντετοκούνμπο

Η κουβέντα για τον Κρις Πολ κάθε μέρα και… φουντώνει και στο ESPN έβαλαν κάτω τα δεδομένα για τον παίκτη και τους Μπακς.

Ο Κρις Πολ πιθανότατα δεν μείνει στους Θάντερ και δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον θέλουν. Η κουβέντα έχει αρχίσει και πρωταγωνιστεί στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και το ESPN σχολίασε τις επιλογές.

Μια από αυτές είναι οι Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος φαίνεται να έχει ζητήσει τον CP3 στα γκαρντ της ομάδας του, αλλά υπάρχουν κάποια θέματα, που βρίσκονται υπό συζήτηση.

Σύμφωνα με τους Αμερικάνους για να γίνει αυτό το trade, οι Μπακς πρέπει να δώσουν τον Μπλέτσο, τον Ιλιασόβα, τον Ρόμπιν Λόπεζ και τον Ουίλσον. Τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτή την κίνηση είναι η ηλικία σε συνδυασμό με τον τεράστιο μισθό που έχει ο παίκτης, ο οποίος έχει να λαμβάνει 44 εκατομμύρια δολάρια, στα 36 του. Αυτό είναι το πρόβλημα, αλλά πρακτικά ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή.

Ο Αντετοκούνμπο ξέρει ότι του λείπει ένας παίκτης με το εκτόπισμα του CP3, με τον χαρακτήρα του, αλλά και την ποιότητα του και την εμπειρία του. Ο στόχος είναι ένας και είναι το πρωτάθλημα και αν αυτό σημαίνει ότι οι Μπακς θα πρέπει να κάνουν αυτή την υπέρβαση, ίσως να είναι έτοιμοι να την κάνουν και να είναι η καλύτερη επιλογή τους αυτή την στιγμή.

To Top