Το σενάριο superteam με Λεμπρόν, Τζορτζ και Λέοναρντ

Η επιθυμία του Καουάι Λέοναρντ να αποχωρήσει από τους Σαν Αντόνιο Σπερς μέσω trade δημιουργεί νέες παραμέτρους στο ΝΒΑ και το σενάριο δημιουργίας superteam στην οποία θα συμμετέχουν οι Τζορτζ και Λεμπρόν είναι ορατό.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο σταρ της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς ζήτησε να αποχωρήσει έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του και γίνει free agent, με αποτέλεσμα πλέον να έχει σημάνει… συναγερμός στον «μαγικό πλανήτη» και την μεταγραφολογία να αποκτά νέες διαστάσεις.

Εξάλλου, με τον Λεμπρόν Τζέιμς και το μέλλον του στους Καβαλίερς μετέωρο αλλά και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να φαντάζουν ανίκητοι δεν άργησε να έρθει στην επιφάνεια σενάριο που θέλει την δημιουργία μίας superteam, ικανής να κοντράρει τους πρωταθλητές.

Σύμφωνα με το Bleacher Report, οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι σε θέση να αποτελέσουν το αντίπαλο δέος για τους πρωταθλητές αποκτώντας συγχρόνως δύο All Star παίκτες όπως ο Τζέιμς και ο Λέοναρντ, με χώρο για μια ακόμα προσθήκη η οποία θα μπορούσε να είναι ο Τζορτζ.

Βέβαια, για να συμβεί κάτι τέτοιο οι «λιμνάνθρωποι» πρέπει να… αδειάσουν το salary cup τους παραχωρώντας τόσο τον Λουόλ Ντενγκ όσο και σημαντικά περιουσιακά τους στοιχεία, όπως για παράδειγμα τους Μπράντον Ίνγκραμ και Λόνζο Μπολ, με το καλοκαίρι σε κάθε περίπτωση να προμηνύεται «καυτό».

To Top