ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το σεντόνι γεμίζει εκατομμύρια ευρώ στην Μάλμε και ο Άρης περιμένει τον Μπρόρσον!

Η Μάλμε του Φρανζ Μπρόρσον αν και ηττήθηκε με 2-1 στη Βουλγαρία από την Λουντογκόρετς, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα… αστέρια, χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα, κουνάει σεντόνι και ετοιμάζεται να γεμίσει με εκατομμύρια ευρώ.

Από χθες τα μεσάνυχτα, ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί για την Σουηδική ομάδα που πέτυχε κάτι σπουδαίο, μια πρόκριση που θα της φέρει δόξα και κυρίως πολλά, πολλά χρήματα.

Η ολοκλήρωση των αγώνων για την Μάλμε και η είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ, αναμένεται πλέον να δρομολογήσει τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα της μεταγραφής του Φρατζ Μπρόρσον στον Άρη, που ήταν και παραμένει η πρώτη επιλογή για την θέση του δεύτερου στόπερ.

Χθες ο 26χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα σε όλο το παιχνίδι και περιμένει από σήμερα να τεθεί επί τάπητος το θέμα του. Θέλει να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον, έχει πειστεί ότι ο Άρης μπορεί να του δώσει το έναυσμα για μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα του και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα. Ήδη πέρασε πολύς χρόνος, κάτι που το επισημάναμε από την πρώτη στιγμή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπρόρσον έχει συμβόλαιο με τη Μάλμε έως τον Δεκέμβρη του 2021. Η Σουηδική ομάδα ήθελε να ξεκαθαρίσει την… Ευρωπαϊκή της τύχη πριν μπει στην ουσία μιας μεταγραφής στον Άρη. Και αυτό έγινε χθες. Αναμένεται τώρα να ανοίξουν τα τελικά χαρτιά στο “τραπέζι”. Εάν οι απαιτήσεις της Μάλμε είναι σε λογικά επίπεδα, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για μια συμφωνία.

To Top