ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το σημερινό αλλά και αυριανό πρόγραμμα του Άρη παραμονή της ρεβάνς

Η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του Άρη αλλά και το αυριανό παραμονή της ρεβάνς με την Μόλντε.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά:

Με την προπόνηση, που θα γίνει σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης με αντίπαλο την Molde FK στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/08, 21:30), στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη νορβηγική ομάδα, ενώ μετά το πέρας της προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Να θυμίσουμε ότι η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΑΡΗ, Σάββα Παντελίδη, κι ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας θα διεξαχθεί αύριο στις 18:30 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ η προπόνηση, που θα ακολουθήσει –ως είθισται- θα είναι ανοικτή μόνο στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 20:00 –όπως έχει ανακοινωθεί- θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο η συνέντευξη Τύπου του προπονητή κι ενός ποδοσφαιριστή της Molde FK.

To Top