ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σημερινό μετάλλιο των Μάντη – Καγιαλή θα έχει κάτι από… Άρη και Λάσκαρη! (photo)

Το δίδυμο Μάντη – Καγιαλή φέρνει στην Ελλάδα το πέμπτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στην ιστιοπλοϊα! Είναι το μετάλλιο που θα έχει… μέσα του κάτι από Άρη, καθώς τους Έλληνες ιστιοπλόους στηρίζει χορηγικά το ίδρυμα Λάσκαρη!

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο

Ο Νίκος Λάσκαρης και η οικογένειά του έχουν στηρίξει τους Μαντή και Καγιαλή τον τελευταίο χρόνο στην προσπάθεια που κάνουν για να κατακτήσουν την κορυφή του κόσμου στο άθλημά τους.

Σήμερα οι δύο ιστιοπλόοι μας θα ανέβουν στο βάθρο των νικητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με την στήριξη του ιδρύματος Λάσκαρη. Η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Άρης θέλει – και το κάνει με επιτυχία – να στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό πέρα από το μπάσκετ και η σημερινή μέρα είναι σίγουρα μια επιβράβευση αυτής της στήριξης σε πολύ δύσκολους καιρούς, που το κράτος αδυναμεί να φροντίσει τους αθλητές του.

laskaris200

laskaris_foundation_istioploia1

To Top