ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το σημερινό πρόβλημα του Πρίφτη είναι και η μεγάλη του ελπίδα

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει δει σπασμωδικά τους παίκτες του να έχουν καλές βραδιές. Αυτό που είπε χθες κρύβει μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα είναι η μεγάλη ελπίδα του και το σημερινό πρόβλημά του.

Πρέπει κάποια στιγμή οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί για να είναι ηγέτες στον φετινό Άρη να παίξουν σαν ηγέτες, να βγουν μπροστά όπως το έκαναν χθες οι Μάικλ Τζένκινς και Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς. Δεν πρέπει αυτό να είναι… είδηση, αλλά μια σταθερή κατάσταση και φυσικά το ίδιο ισχύει κυρίως για τους Ντέβιν Μαρμπλ και Έρικ Μπάκνερ και λιγότερο για τον Γουίλ Κάμινγκς, που ούτως ή άλλως δείχνει πιο ενεργός από όλους στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Αυτό είναι το σημερινό πρόβλημα του Πρίφτη. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσδώσει μια αγωνιστική σταθερότητα στην ομάδα του, είτε λόγω των τραυματισμών, είτε λόγω της μη προσαρμοστικότητας συγκεκριμένων παικτών.

Αυτή είναι η μεγάλη ελπίδα του. Να το καταφέρει αυτό και σταδιακά, με την επιστροφή του Βασίλη Καββαδά και πιθανώς με την προσθήκη του Βλάντο Γιάνκοβιτς, οι κίτρινοι να αποκτήσουν καλύτερη ομοιογένεια και ένα πιο συμπαγές – εντός κι εκτός παρκέ – σύνολο.

To Top