ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το “σκάουτινγκ” του Άρη για τον Προμηθέα

Ρόστερ με πολλούς γνώριμους παίκτες προς τον Άρη διαθέτει ο Προμηθέας, του οποίου του προφίλ ανέλυσε η ΚΑΕ ως είθισται να κάνει για κάθε αντίπαλο της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ: “Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (03/10, 18:00) τον Προμηθέα Πάτρας στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος”, για την 1η Αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Πάτρας που κατέκτησε πέρυσι τη τέταρτη θέση στη Basket League, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Basketball Champions League), διατήρησε ένα μεγάλο μέρος του περυσινού ρόστερ, πραγματοποιώντας παράλληλα ποιοτικές προσθήκες.

Στη σύνθεση της παρέμειναν μεταξύ άλλων οι Νίκος Γκίκας (32, 1,86), Χρήστος Σαλούστρος (28, 2,02), Λάνγκστον Χολ (27, 1,93), Οκτάβιους Έλις (25, 2,08) και Ολεξάντρ Λίποβι (27, 2,00).

Νέα πρόσωπα είναι ο πρώην παίκτης του Άρη, Μιχάλης Τσαϊρέλης (30, 2,08), ο Δημήτρης Κατσίβελης (27, 1,98) και ο Λεωνίδας Κασελάκης (28, 1,98). Αποκτήθηκαν ακόμη o γνώριμος στους Έλληνες από τη θητεία του σε Απόλλωνα Πάτρας και Λαύριο, Τόνι Μέιερ (28, 2,03) και οι επίσης Αμερικανοί, Τέρελ Παρκς (27, 2,06) και Ρίον Μπράουν (27, 1,98), οι οποίοι συμπλήρωσαν την εξάδα των ξένων.

Εκτός του Τσαϊρέλη, στους “κίτρινους” έχουν αγωνιστεί ο Γκίκας και ο Πέτρος Γερομιχαλός (24, 2,02), ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Στον αντίποδα, τη φανέλα του Προμηθέα έχει φορέσει ο Λάκι Τζόουνς, ενώ ο Βαγγέλης Αγγέλου υπήρξε προπονητής του σημερινού αντιπάλου της ομάδας μας.

Τεχνικός των Πατρινών είναι για δεύτερη συνεχή σεζόν ο Μάκης Γιατράς, ο οποίος τους οδήγησε πέρυσι στη καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους”.

To Top