ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το σκάουτινγκ του Άρη για το Ρέθυμνο

Η προσοχή του Άρη στο σημερινό παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι στραμμένη καταρχήν σε τρεις παίκτες, στους Αμερικανούς περιφερειακούς Μούντι και Άρμστεντ και στον Γιαννόπουλο.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι κίτρινοι έκαναν μια μικρή ανάλυση του αντιπάλου τους, την οποία δημοσίευσαν στη σελίδα τους στο facebook: “Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (14/01, 15:30, ΕΡΤ1) το Ρέθυμνο Cretan Kings, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League. Η κρητική ομάδα έχει ρεκόρ πέντε νικών και έξι ηττών στο πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας με τους κίτρινους. Εντός έδρας μετρά τρεις νίκες και δυο ήττες.

Ο Malcolm Armstead (29, 1,83), που έκανε ντεμπούτο με τους Κρητικούς την 5η αγωνιστική της Basket League, αντικαθιστώντας τον Trayvonn Wright, είναι ο πρώτος σκόρερ τους, πετυχαίνοντας 15,4 πόντους κατά μέσο όρο, ανά αγώνα ενώ είναι και ο καλύτερος πασέρ της ομάδας, μοιράζοντας 4,6 ασίστ σε κάθε ματς. Μαζί με τον Stefan Moody (25, 1,78), αποτελούν ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο δίδυμο στις θέσεις των guard. Ο βραχύσωμος παίκτης πετυχαίνει 13,8 πόντους και δίνει 3,6 ασίστ και είναι χαρακτηριστικό ότι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 11ης αγωνιστικής. O Shaquille Goodwin (27, 2,06) με 11,3 πόντους και 7,2 ριμπάουντ, είναι ο πιο αποτελεσματικός ψηλός του Ρεθύμνου κι ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Σημαντική είναι και η συνεισφορά του Χάρη Γιαννόπουλου (29, 2,01), ο οποίος σκοράρει 11,2 πόντους και παίρνει 3,2 ριμπάουντ. Ο Travis Daniels (26, 2,03) με 8,9 πόντους και 5 ριμπάουντ, μέσο όρο ανά παιχνίδι, προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στο Ρέθυμνο Cretan Kings.

Στον πάγκο των Κρητικών βρίσκεται ο Νίκος Βετούλας, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2003-2004, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας. Τη σεζόν 2008-2009 για μερικούς μήνες, ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, ως συνεργάτης του Αντρέα Ματσόν”.

To Top