ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το σκέφτεται ο Γουάιτ για Άρη, “ζυγίζει” όλα τα δεδομένα και αποφασίζει

Ο Άρης θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο, οικονομικό και χρονικό, για να κάνει δικό του τον Οκάρο Γουάιτ, παίκτη που κατά τους ανθρώπους της ομάδας, μπορεί να την αλλάξει επίπεδο την προσεχή αγωνιστική χρονιά.

Ο απόφοιτος του Φλόριντα Στέιτ μέχρι και πριν λίγες μέρες ήταν προ των πυλών της γαλλικής Λεμάν, έχοντας απορρίψει προτάσεις από την Τουρκία και την Ιταλία. Η εξαιρετική σεζόν του στη Βίρτους Μπολόνια (12,1π., 6,8ρ., 39% 3π.) τον έστειλαν καταρχήν στους Μέμφις Γκρίζλις, με τους οποίους αγωνίστηκε στο Σάμερ Λιγκ του Ορλάντο υπό το βλέμμα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο παίκτης έχει απαιτήσεις που κυμαίνονται από 180-200 χιλιάδες ευρώ. Οι κίτρινοι φαίνονται αποφασισμένοι να δώσουν ένα τέτοιο ποσό στον Γουάιτ και αυτό που προσπαθούν να πετύχουν αυτές τις ημέρες είναι να τον πείσουν ότι αγωνιστικά το μέλλον του θα είναι καλύτερο με την κιτρινόμαυρη φανέλα παρά οπουδήποτε αλλού.

Το ότι ο Γουάιτ δεν υπογράφει στη Λεμάν ή σε κάποια άλλη ομάδα, δείχνει ότι σκέφτεται την πρόταση του Άρη και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται από την πλευρά του παίκτη. Μένει να φανεί μέσα στην επόμενη βδομάδα αν οι κίτρινοι θα είναι οι κερδισμένοι αυτής της ιστορίας.

To Top