Το σκέφτονται για Σιαλμά

Μπορεί ο Δημήτρης Σιαλμάς να αφήνει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις του Πανιωνίου, αυτό όμως δεν φτάνει από μόνο του για να του εξασφαλίσει a priori και μια θέση στο ρόστερ της νεοσμυρνιώτικης ομάδας από την 1η Ιανουαρίου του 2015.Ας όψεται η μη αδειοδότηση των «κυανέρυθρων», οι μεταγραφικοί περιορισμοί και οι μεγάλες ανάγκες για ενίσχυση σε ουκ ολίγα… μέτωπα.

Να θυμίσουμε πως ο Πανιώνιος δικαιούται μονάχα μία μεταγραφή Ελληνα ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών στο παζάρι του Ιανουαρίου.

Δεδομένου πως ο Σιαλμάς έχει κλείσει τα 28, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως αν τελικά επιλεχθεί να΄ναι αυτός ο «εκλεκτός», τότε δεν υπάρχει περιθώριο για καμία άλλη κίνηση για άλλον παίκτη άνω των 24. Σιαλμάς και τέλος.

Και στην ομάδα της Νέας Σμύρνης η ανάγκη για μετάγγιση νέου αίματος εκτός από την επίθεση «βγάζει μάτια» και στην αμυντική γραμμή, κρίνοντας από την ευκολία με την οποία δέχεται… φθηνά γκολ.

Κάτι που σημαίνει πως ακόμη κι αν ο Σιαλμάς δεν άφηνε απλά καλές εντυπώσεις, αλλά εντυπωσίαζε αυτή την περίοδο στις προπονήσεις του Πανιωνίου, δύσκολα θα υπέγραφε συμβόλαιο χωρίς δεύτερη (και τρίτη σκέψη) από τους «κυανέρυθρους».

πηγή: marcasl.blogspot.gr

To Top