ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σκεπτικό για Εντιαγέ και Καμαρά, πώς ζύγιζαν τα δεδομένα κι αποφάσισαν

Ο Άρης έφυγε από τον Βόλο, εκτός από το πλήγμα με τον Φακούντο Μπερτόγλιο και δυο άλλα προβλήματα, μια και δέχθηκαν την τέταρτη κίτρινη κάρτα δυο βασικοί ποδοσφαιριστές του. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα εκτίσει με τον Ολυμπιακό και Μπαντού Εντιαγέ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι άνθρωποι του Άρη ζύγιζαν όλα τα δεδομένα, πριν καταλήξουν στις οριστικές αποφάσεις, με βάση τις υποχρεώσεις των διεθνών, τα προβλήματα τραυματισμών και φυσικά την δυναμικότητα των αντιπάλων. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ότι αφορά την απόφαση να εκτίσουν οι δύο ποδοσφαιριστές στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Η επόμενη τετράδα αγώνων είναι με ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός) και ο στόχος ένας: να έχουν τις λιγότερες δυνατές απώλειες και στα τέσσερα παιχνίδια.

Με δεδομένη την αποβολή και το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Καραντώνης, ο Μπερτόγλιο θα απουσιάσει από τα τρία πρώτα ματς. Κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε πιθανότητα να δηλωθεί κάποιος από τους δύο παίκτες.

Υπήρχε μια αρχική σκέψη να δηλωθεί ο Καμαρά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο Μάνος δεν είναι έτοιμος και υπήρχε ο κίνδυνος, ο Άρης να παίξει χωρίς καθαρό φορ κόντρα στους Ηπειρώτες. Επίσης δεν δηλώθηκε με ΠΑΣ ο Εντιαγέ είναι επειδή Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Τζέγκο και Καμαρά ενσωματώθηκαν στις εθνικές τους ομάδες.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη δύο 24ώρα πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο που θα στοιχίσει τη συμμετοχή κάποιου εκ των τεσσάρων. Επιλέχθηκε ο Εντιαγέ να δηλωθεί με Αστέρα, εκεί όπου μπορούν να δώσουν λύση στον χώρο του κέντρου οι Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, αλλά και Σάκιτς και φυσικά δεν μπορούσε στο ίδιο ματς να δηλωθεί ο Καμαρά.

Ο τελευταίος δηλώθηκε με Ολυμπιακό, σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι, όπου ο Άρης μπορεί να αξιοποιήσει την ταχύτητα του Μαντσίνι και να έχει την επιστροφή του Μπερτόγλιο στην δράση.

To Top