Το “σκυλί του πολέμου” που αγάπησε τον Άρη και αγαπήθηκε

Έπειτα από τρία χρόνια, ο Λούκας Σάσα έλυσε τον συμβόλαιο του με τον Άρη έτσι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Ο Βραζιλιάνος ήρθε στον Άρη ως αντικαταστάτης του Σιώπη, ως ένας παίκτης που θα «σκύλιαζε» στην μεσαία γραμμή με στόχο να κλέψει μπαλιές αλλά και να προσφέρει στο επιθετικό κομμάτι. Όπως είχε δηλώσει άλλωστε “όλοι μου έλεγαν για τον Σιώπη, έπρεπε να αποδείξω ποιος είμαι καθώς κανένας δεν με γνώριζε”. Θα λέγαμε πως το πέρασμα του 32χρονου ήταν άκρως επιτυχημένο.
Έδειξε από την πρώτη στιγμή στο γήπεδο ότι θα είναι ένα «εργαλείο» στα χέρια του κάθε προπονητή ενώ με την σειρά του δεν σταμάτησε ποτέ να δείχνει την αγάπη του για τον σύλλογο αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός πως ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα ενώ όλοι οι συμπαίκτες του έχουν (και είχαν) να πουν τα καλύτερα.

Συνολικά σε τρία χρόνια κατάφερε να αγωνιστεί σε 120 ματς έχοντας απολογισμό 10 τέρματα και τέσσερις ασίστ. Φέτος, μπορεί να μην πήρε τα λεπτά των προηγούμενων χρόνων ωστόσο συνείσφερε όπου και όποτε χρειάστηκε.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ο Λούκας Σάσα αναφέρει: ” Σήμερα είμαι και επίσημα εκτός ΑΡΗ. 3 σεζόν με αυτή τη φανέλα. Πάνω από 120 παιχνίδια, 10 γκολ και η απόλυτη σιγουριά ότι έκανα ό,τι μπορούσα παλεύοντας για αυτήν την ομάδα.
Ήταν τιμή μου να παίξω σε αυτή τη μεγάλη και καταπληκτική ομάδα. Θα κουβαλάω για πάντα τις αναμνήσεις που πήρα από εδώ.
Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που υποδέχτηκαν εμένα και την οικογένειά μου πολύ καλά από την πρώτη μέρα στη Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες, το επιτελείο και τον κόσμο του ΑΡΗ.
Υποσχέθηκα έναν τίτλο και δεν κατάφερα να τον πάρω, αλλά είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα έρθει αυτός ο τίτλος.
Πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ Άρη!”

 

 

To Top