Το στοίχημα της επιστροφής του Ηρακλή στην αγωνιστική δράση

Στοίχημα για τον Άρη και τον Λούκας Αλκαράθ και πάνω από όλα για τον ίδιο τον παίκτη είναι η επιστροφή του Ανδρέα Ηρακλή στην αγωνιστική δράση. Ο 24χρονος αμυντικός μετά την περιπέτεια με τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και μέσα στον Ιανουάριο κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ανδρέας Ηρακλής ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει στα φιλικά με τον Άρη, αγωνιζόμενος σε περισσότερες από μία θέσεις, κυρίως όμως στο δεξί άκρο της άμυνας. Ηρεμία, καλή τροφοδότηση και σωστές τοποθετήσεις ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που τον έκαναν γρήγορα βασικό, πριν τραυματιστεί και χάσει πέντε μήνες αγωνιστικής δράσης.

Πλέον ο 24χρονος παίκτης έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό και από εδώ και πέρα, δουλεύοντας περισσότερο με την ομάδα και λιγότερο ατομικά, θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να αγωνιστεί με την φανέλα του Άρη, βοηθώντας στην όσο το δυνατόν καλύτερη αμυντική λειτουργία της ομάδας.

 

To Top