Το στοίχημα του Άρη με τον Μπόγρη και αντίστροφα

Μπορεί φαινομενικά να φαίνεται… τρελό μια ομάδα που δεν έχει χρήματα, να καλεί έναν παίκτη στις προπονήσεις της και να τον χρησιμοποιεί μόνο στους ευρωπαϊκού αγώνες, όμως η συμφωνία με τον Γιώργο Μπόγρη είναι ένα στοίχημα περισσότερο για τον ίδιο, παρά για τον Άρη.

Ο Άρης δεν μπορεί εδώ και 2-3 βδομάδες να βρει εγγυήσεις για να τις δώσει στον Δημήτρη Τσαλδάρη, ώστε να τον φέρει πίσω στην Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα έρχεται σήμερα ο Γιώργος Μπόγρης να ξεκινήσει προπονήσεις με την προοπτική να παίζει μόνο στην Ευρώπη, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί στο κύπελλο με το Περιστέρι και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμα…

Οι κίτρινοι πήραν την απόφαση να φέρουν τον Μπόγρη στην Θεσσαλονίκη, γιατί σαν επιλογή δεν θα τους κοστίσει τίποτα, εκτός από τα έξοδα ενοικίασης ενός σπιτιού. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει να πάρει κάποια χρήματα από το Περιστέρι στη λύση του συμβολαίου του και θέλει να παίξει μπάσκετ. Ο Άρης του δίνει αυτή την ευκαιρία. Πολλοί θεωρούν τον Μπόγρη “καμμένο χαρτί”, ο Αλεξανδρής όμως πρωτίστως και η διοίκηση έπειτα, θεωρούν ότι δεν είναι έτσι και ο 23χρονος σέντερ μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, έστω παίζοντας μόνο στο Γιούροκαπ. Στο χέρι του παίκτη είναι να να μπει, να παίξει και να αποδείξει ότι ακόμα υπάρχει το μπάσκετ μέσα του και υπό αυτή την έννοια το μεγαλύτερο στοίχημα είναι δικό του.

Ο Μπόγρης έχει ήδη προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να παίξει και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού κύπελλο και Α1 είναι διαφορετικές διοργανώσεις, όμως στο ΑΣΕΑΔ ακόμα απεργούν και ουδείς μπορεί να προβλέψει πότε θα επιστρέψουν στις συνεδριάσεις.

To Top