ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “στοίχημα” του Αναστόπουλου με Κόκε

Την παρουσία του Σέρχιο Κόκε στον Άρη μέχρι στιγμής και το υπόλοιπο της σεζόν, σκιαγραφεί το σάιτ της Nova. Αναλυτικά όσα αναφέρει για τον Ισπανό:

“Το στοίχημα του Σέρχιο Κόκε, θέλει να κερδίσει ο Νίκος Αναστόπουλος, μέσα στο 2016, για λογαριασμό του Αρη. Ο Ισπανός, έχει κάνει βήματα προόδου, σε σχέση με την εποχή που πρωτοεπέστρεψε στην ομάδα, πριν κάποιους μήνες, έχοντας χάσει αρκετά κιλά και παίρνοντας, πια, θέση στις επιλογές του ‘’Αλενατόρε’’. Και όχι μόνο αυτά. Ο ‘’τρελός αρχηγός’’, το αγαπητό παιδί της κιτρινόμαυρης εξέδρας, βρίσκει σιγά-σιγά τον δρόμο προς τα δίχτυα και μαζί προσπαθεί να ξαναβρεί τον χαμένο του εαυτό…

Τι απομένει; Η αξιοποίησή του, στον μέγιστο βαθμό, από τον Αναστόπουλο, την τρέχουσα χρονιά, ώστε να προλάβει το στοίχημα της επόμενης, στη Football League. Διότι, αυτό είναι το ζητούμενο του Αρη από τον Κόκε. Το πώς, δηλαδή, θα μπορέσουν οι κίτρινοι να έχουν στη ‘’μηχανή’’ τους έναν παίκτη της κλάσης του Κόκε, πολυτέλεια για την επόμενη κατηγορία, εξασφαλίζοντας τελικές πάσες και γκολ!

Ακόμη κι αν δεν φτάσει στα προ πενταετίας επίπεδα, τότε που οδηγούσε τον Αρη από επιτυχία σε επιτυχία, σίγουρα μπορεί να βοηθήσει καταλυτικά στη Football League, διότι η τέχνη της μπάλας σίγουρα δεν ξεχνιέται. Τα ματς που απομένουν στη Γ΄ Εθνική, θα τον βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση”.

 

To Top