ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “στοίχημα” του Κάλας για την “επόμενη μέρα” του Άρη…

Ο Άλεξ Κάλας έλαβε το χρίσμα από την χθεσινή γενική συνέλευση και από σήμερα θέτει σε λειτουργία το πλάνο που παρουσίασε χθες ενώπιον των μελών του Ερασιτέχνη για την “επόμενη μέρα” του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σύμφωνα με τα όσα προανήγγειλε ιδιαίτερη βαρύτητα θα δώσει σε έξι τομείς:

α) Στελέχωση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εκτός του Λεωνίδα Μπακούρα, που θα διατηρήσει την θέση του, θα υπάρχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη, ενώ δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να παραμείνουν όσοι ήταν και φέτος. Επιθυμία του παράλληλα είναι να υπάρξει συνεργασία με  έναν Γερμανό τεχνοκράτη, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, ο οποίος θα αναλάβει συγκεκριμένο πόστο.

β) Όσον αφορά το τεχνικό τιμ, αρμοδιότητες θα έχουν οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Μπάμπης Τεννές και Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί πλήρως, ιδίως για τους πρώτους δύο, ο ακριβής τους ρόλος στην ομάδα. Στο κομμάτι αυτό θα συμβάλλει και ο Ντίτερ Χένες, όπως τόνισε ο Άλεξ Κάλας.

γ) Ο τομέας των ακαδημιών είναι αυτός που απασχόλησε επίσης τον Άλεξ Κάλας. Όπως τόνισε και ο ίδιος θα αναζητηθεί τρόπος, ώστε να επιλεχθούν ταλέντα για να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής, ενώ άτι ανάλογο πιθανόν να γίνει και με τους προπονητές των τμημάτων.

δ) Μελέτη για προπονητικό κέντρο. Ο ομογενής επιχειρηματίας γνωστοποίησε ότι είχε επαφή με τον δήμαρχο Θέρμης για να ρωτήσει για τα γήπεδα Χατζηπαναγή, αλλά και για μία έκταση στην οποία θέλει να ξεκινήσει μία έρευνα προκειμένου να προχωρήσει στην κατασκευή ενός αθλητικού κέντρου.

ε) Αναφορικά με τον καταχρεωμένο Ερασιτέχνη Άρη, πρόθεση του Άλεξ Κάλας είναι να βοηθήσει όσο μπορεί την προσπάθεια των 100 δόσεων, αυξάνοντας τα χρήματα που οφείλει να καταβάλλει στον ΑΣ.

στ) Πέραν όλων των άλλων στα σκαριά έχει και την αναμόρφωση της εξωτερικής όψης του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αναμένεται να έχει συνάντηση για το θέμα αυτό με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ενώ δρομολογεί την θέσπιση ηλεκτρονικού εισιτηρίου, όπως προβλέπει ο νόμος από τη νέα σεζόν, αλλά και την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών.

 

 

To Top