Το “στοίχημα” του Παντελίδη με τον Ιντέγε…

Ο Μπράουν Ιντέγε αναμένεται το επόμενο 48ωρο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει με τον Άρη τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Από τη στιγμή αυτή κι έπειτα, ξεκινά το δύσκολο έργο του Σάββα Παντελίδη και των συνεργατών του. Ένας αγώνας δρόμου για να ετοιμάσουν κατάλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τον παίκτη που θα ηγηθεί της επίθεσης του Άρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το γεγονός πως τον τελευταίο χρόνο ο Νιγηριανός υπήρξε ανενεργός, ενώ το τελευταίο εξάμηνο έκανε μόνο ατομικές προπονήσεις, θα απαιτήσει χρόνο προσαρμογής.

Ο Σάββας Παντελίδης γνωρίζει πως πρέπει να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση, μένοντας ανακουφισμένος που θα έχει τον Ιντέγε από νωρίς στη διάθεσή του, δηλαδή από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

Οι πληροφορίες-διαβεβαιώσεις που υπάρχουν για την φυσική κατάσταση του παίκτη είναι άκρως ενθαρρυντικές, καθώς δείχνουν πως επρόκειτο για έναν επαγγελματία του χώρου, που δεν άφησε τον εαυτό του παραμελλημένο. Όπως κι αν έχει όμως θα χρειαστεί χρόνο για να βρει ρυθμό, ως μέλος ομάδας.

Στόχος του Σάββα Παντελίδη είναι να τον έχει σε μεγάλο βαθμό έτοιμο για τα προκριματικά του Europa League. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια, αρκεί να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ο προπονητής του Άρη δεν ανησυχεί από τα δεδομένα που υπάρχουν για τον 30χρονο φορ. Θα μπορούσε να αρνηθεί την μεταγραφή και να ζητήσει έναν πιο “έτοιμο” ποδοσφαιριστή. Όμως τον πιστεύει, του καλύπτει ο παίκτης τα “θέλω”, καθώς έχει όλα τα στοιχεία που έψαχνε ο Έλληνας κόουτς για την συγκεκριμένη θέση.

Άλλωστε, όλοι εντός της ομάδας πιστεύουν πως ο καλός Ιντέγε, ακόμα και πλήρως έτοιμος να μην είναι το επόμενο δίμηνο, θα μπορέσει να δώσει σημαντικές βοήθειες στην Ευρώπη, που ίσως αποδειχθούν και καθοριστικές.

To Top