ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το συγκινητικό αντίο του Βέλεθ με “ευχαριστώ” σε όλους: “Θα είμαι ένας από εσάς”

Με ένα συναισθηματικά φορτισμένο “γράμμα” ο Φραν Βέλεθ αποχαιρέτησε τον Άρη, απευθύνοντας ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους και ειδικότερα στους οργανωμένους οπαδούς, τονίζοντας ότι “θα είμαι πάντα ένας από εσάς”.

Αναλυτικά:

“Σήμερα είναι η μέρα για να πω αντίο στον Άρη. Μετά από δύο χρόνια έφτασε η στιγμή να πω αντίο σε μια από τις ομάδες που η οικογένειά μου ήταν η πιο χαρούμενη. Ειλικρινά, μόνο λόγα ευχαρίστησης έχω να πω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι.

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και για το προνόμιο που μου έδωσε να φορέσω μια από τις πιο ιστορικές φανέλες στην Super League. Για μένα ήταν περηφάνια να εκπροσωπώ και να ηγούμαι αυτής της ομάδας.
Δεύτερον, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου αυτά τα δύο χρόνια και να ανακαλύψω την πραγματική έννοια της λέξης ΟΜΑΔΑ.

Τέλος, ειδική αναφορά θέλω να κάνω στον κόσμο. Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί μου διδάξατε πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να υπάρχει μέσα σε τόσο πάθος και μου επιτρέψατε να το κάνω μαζί σας. Ευχαριστώ τον Super 3 για την κατανόηση και τον σεβασμό της απόφασής μου, θα είμαι πάντα ένας από σας.

Σήμερα σταματάω να είμαι παίκτης του Άρη, αλλά ξεκινάει ένα δέσιμο που δεν θα τελειώσει ποτέ. Από σήμερα και για πάντα, θα είμαι μέρος όλων αυτών των ανθρώπων που αγαπούν τον Άρη.
Καλή τύχη στο μέλλον”.

To Top