Το συγκινητικό αντίο του Γιάννη Βένου στον Νίκο Τσαρούχα: “Παράδειγμα προς μίμηση”

Το συγκινητικό αντίο του Γιάννη Βένου στον Νίκο Τσαρούχα… Ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του πρώην προέδρου της ΠΑΕ…

Όπως αναφέρει:

“Ν Ι Κ Ο Τ Σ Α Ρ Ο Υ Χ Α
Καλό Παράδεισο…

Έφυγε σήμερα από την ζωή ο Νίκος Τσαρούχας, από τούς καλύτερους προέδρους τού ΑΡΗ,τόν οποίο υπηρέτησε με πίστη, αφοσίωση καί αγάπη!

Είχαμε την τύχη καί την τιμή, πολλές γενιές ποδοσφαιριστών τού ΑΡΗ, να συνεργαστούμε μαζί του,είτε σαν στέλεχος σε πολλές διοικήσεις, είτε αργότερα σαν πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ!

Εχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτήν τήν συνεργασία, αφού ήταν ένας άνθρωπος που τον αγαπούσαμε και μάς αγαπούσε, καί αυτή η σχέση διατηρήθηκε μέχρι σήμερα!

Πρίν λίγες μέρες, αντιπροσωπεία βετεράνων ποδοσφαιριστων του ΑΡΗ, αποτελούμενη από τον Γιώργο Φοιρό,τον Κλήμη Γούναρη,τόν Ντίνο Κούη, τόν Γιάννη Τζιφόπουλο και εμένα, τον επισκεφθήκαμε στην κλινική αποκατάστασης που νοσηλευόταν και περάσαμε λίγες ώρες μαζί του!

Χάρηκε και χαρήκαμε πολύ από αυτή τη συνάντηση πού έμελλε να είναι και η αποχαιρετιστήρια!

Πρότυπο οικογενειάρχη, επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντα ο Νίκος Τσαρούχας, ήταν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!

Η αγάπη όλων μας θα τον συνοδεύει σ’αυτό το μακρινό και τελευταίο του ταξίδι…

Καλό παράδεισο…”

To Top