ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το συγκινητικό «αντίο» του Ντάνι Άλβες στους οπαδούς (photo)

Η περσινή χρονιά του Ντάνι Άλβες στην Γιουβέντους ήταν μία από τις καλύτερες της καριέρας και η συνεισφορά του στο νταμπλ της ομάδας ήταν μεγάλη. Όλα τα ωραία όμως έχουν κι ένα τέλος.

Ο 34χρονος αμυντικός ανέβασε μια φωτογραφία του ίδιου μπροστά στους φίλους των «μπιανκονέρι» συνοδευόμενο από ένα συγκινητικό μήνυμα:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Γιουβέντους για όσα έζησα αυτή τη χρονιά, για την υποδοχή τους και την αγάπη τους που μας έφτασε έως τον τελικό. Σεβάστηκα τον σύλλογο, αφοσιώθηκα, κατέβαλα όλο το πάθος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα ώστε να βοηθήσω αυτό τον σύλλογο να γίνεται όλο και μεγαλύτερος κάθε μέρα. Ζητώ συγνώμη από τους οπαδούς της Γιουβέντους, αν κάποια στιγμή έκανα κάτι που τους πρόσβαλλε. Δεν είχα τέτοια πρόθεση, απλώς έχω ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής και κάνω πράγμα αυθόρμητα που λίγοι καταλαβαίνουν. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν είμαι τέλειος, η καρδιά μου είναι καθαρή.

Σήμερα τελειώνει η επαγγελματική μας σχέση και θα έχω στην καρδιά μου όλα αυτά τα αληθινά που κάνουν την Γιούβε έναν μεγάλο σύλλογο. Όπως γνωρίζετε, έχω το ελάττωμα να λέω πάντα αυτά που σκέφτομαι και αισθάνομαι. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κύριο Μοράτα για την μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία που έδωσε σε κάποιον σαν εμένα ο οποίος αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο.
Δεν παίζω ποδόσφαιρο για τα χρήματα, παίζω γιατί μου αρέσει το επάγγελμα και εκείνοι που το υπηρετούν. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και ποτέ δεν έχω εκμεταλλευτεί χρηματικά κάποια ομάδα. Ευχαριστώ!
»

To Top