Το συγκλονιστικό αντίο των οπαδών της Μπότεφ και το μνημείο από τους φίλους του Ηρακλή (photos)

Το συγκλονιστικό αντίο των οπαδών της Μπότεφ στον Τόσκο και το μνημείο από τους φίλους του Ηρακλή…

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση τους οι οπαδοί της Βουλγάρικης ομάδας αναφέρουν:

“Πέρασε ο Τόσκο – ο άνθρωπος που έδωσε όλη του τη συνειδητή ζωή στον αγαπημένο του Μπότεφ!

Ο άνθρωπος που ήταν στη ρίζα όλων των πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την κίτρινη-μαύρη ιδέα. Ήταν παντού – από τον άνδρα που περπατούσε με το κουτί των δωρεών στο Concert Free Botev, στον δικηγόρο που έγινε πρόεδρος του συλλόγου των υποστηρικτών του Botev στο Πλόβντιβ.

Ο Tosco ήταν ο διοργανωτής των διαφόρων ποδοσφαιρικών αγώνων ποδοσφαίρου, έδωσε δώρα σε νηπιαγωγεία και σχολεία, συνέθεσε την ιδέα της εβδομάδας του 1967, για το καλοκαίρι των Χριστουγέννων και το πρωτάθλημα, διοργάνωσε όλα αυτά τα αξέχαστα ταξίδια, δεν κοιμόταν όλη τη νύχτα για προετοιμάζει μια άλλη μοναδική κερκίδα, ενώ παράλληλα να εφευρίσκει νέα αντικείμενα για το fan shop.

Ο Τόσκο ήταν επίσης η βάση της δημιουργίας του συνδέσμου. Δεν έχασε έναν αγώνα του Μποτέφ και παρακολούθησε κάθε εκδήλωση για να τιμήσει τη μνήμη των θρύλων που μας άφησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Περπατήσαμε χιλιάδες μίλια μαζί, δίπλα-δίπλα στα γήπεδα και στους δρόμους, με χαρά και θλίψη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον άνθρωπο που δεν πρόδωσε τους φίλους του, τις αρχές του και τον Μποτέφ!

Ήταν η ενσάρκωση του πνεύματος του Botevist στην πιο αγνή του μορφή!

Αντίο, Tose – θα δούμε σύντομα!”.

Την ίδια ώρα, στο σημείο όπου ο άτυχος 28χρονος έχασε τη ζωή του αρκετοί εναπόθεσαν μπλούζες, κασκόλ, κεριά, εικόνες, αλλά και μηνύματα για «καλό παράδεισο». Εκτός από τους οπαδούς του Άρη, πολύ θετική εντύπωση κάνει το γεγονός ότι υπάρχουν αντικείμενα και από άλλους οπαδούς. Συγκεκριμένα από φίλους του Ηρακλή που έχουν αφήσει μπλούζες και κασκόλ

To Top