ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Τζόρνταν στον Κόμπι (video)

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρέθηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του στο Σάρλοτ και ο κορυφαίος όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν, τον υποδέχθηκε με ένα μεγαλειώδες μήνυμα, από αυτά που περνούν στην ιστορία.

Άλλος κόσμος αυτός του NBA. Μαγικός κόσμος. Ο κορυφαίος όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν, υποκλίθηκε στον διάδοχό του, Κόμπι Μπράιαντ, μέσω ενός μεγαλειώδους μηνύματος πριν από την παρουσίαση του Black Mamba.

«Θέλω να σε συγχαρώ για την απίστευτη καριέρα σου. Noμίζω ότι είναι πολύ αναζωογονητικό όταν κοιτάζω πίσω και σκέφτομαι την πρώτη φορά που παίξαμε ο ένας εναντίον του άλλου, είχες αυτή την ανταγωνιστική ματιά, ακόμα και αν δεν η «γνώση» δεν ήταν ακόμα εκεί. Είμαστε περήφανοι για ό,τι πέτυχες όλα αυτά τα χρόνια. Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι έγινες ντραφτ από τους Σάρλοτ Χόρνετς, κάτι που μας συνδέει μαζί σου. Πάντα ήμουν κάτι σαν μεγάλος αδερφός σου κι εσύ σαν μικρός μου αδερφός, επικοινωνούσαμε συνέχεια. Απλά θέλω να πω συγχαρητήρια, ξέρω πως είσαι σαν κι εμένα και θα βρεις κάπου να διοχετεύσεις το ανταγωνιστικό σου πνεύμα στο επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Συγχαρητήρια σε σένα, τη Βανέσα και τις κόρες σου. Ήσουν μια μεγάλη βοήθεια στο παιχνίδι του μπάσκετ, βοήθησες στην προώθηση του ΝΒΑ, απέκτησες πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους είμαι και εγώ, ακόμη λατρεύω να σε βλέπω να παίζεις. Χαίρομαι πολύ για σένα κι ό,τι κατάφερες στο χώρο του μπάσκετ. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Οτιδήποτε με χρειαστείς, ξέρεις τον αριθμό μου κι ελπίζω να κρατήσουμε επαφή. Να έχεις ένα καλό παιχνίδι σήμερα, όχι και τόσο εξαιρετικό, και να μείνεις υγιής όπως είπα πριν από μερικές εβδομάδες. Να απολαύσεις την τελευταία σου χρονιά, παιχνίδι με το παιχνίδι. Να προσέχεις», ήταν το μήνυμα του ιδιοκτήτη των Χόρνετς, Μάικλ Τζόρνταν στον Κόμπι και ακολούθησε η απίστευτη υποδοχή του από τους ανθρώπους του Σάρλοτ.

To Top