ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το συμβόλαιο του Καμαρά στη Φούλαμ, η ζημία 64 εκατ. ευρώ για τους Λονδρέζους και το “θέλω” του Άρη!

Η περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά για την κορυφή της επίθεσης του Άρη που αποκαλύφθηκε από αγγλικά δημοσιεύματα είναι και δύσκολη και ελκυστική.

Ο Καμαρά δεν έκανε καλή σεζόν στη Φούλαμ μετρώντας 11 συμμετοχές δίχως γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και συνολικά 14 συμμετοχές και 1 γκολ (Λιγκ Καπ) και γι’ αυτό δόθηκε δανεικός στη Ντιζόν, όπου είχε επίσης ανεπαρκή παρουσία με τρεις συμμετοχές δίχως γκολ.

Αυτά τα νούμερα δεν αντικατοπτρίζουν την αξία του παίκτη που βοήθησε πολύ την Φούλαμ να κερδίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2019-20 με 29 συμμετοχές και 4 γκολ.

Το συμβόλαιο του Καμαρά με την λονδρέζικη ομάδα ολοκληρώνεται το 2024 και ο επιθετικός από την Μαυριτανία αμοίβεται με 21.000 λίρες τη βδομάδα, δηλαδή με 1,27 εκατ. ευρώ ετησίως!

Δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας – σε θέματα Πρέμιερ Λιγκ – The Athletic στις 11 Μαϊου ανέφερε πως η διοίκηση της Φούλαμ θεωρεί πως οι παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδο δύο σεζόν πριν, μπορούν να επαναλάβουν τον συγκεκριμένο στόχο και την επόμενη χρονιά. “Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες που κέρδισαν την άνοδο τη σεζόν 2019-20 πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να το κάνει ξανά. Η πλειοψηφία των βασικών 11 που κέρδισαν την Μπρέντφορντ στο Γουέμπλεϊ (το 2020) αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην Τσάμπιονσιπ μαζί με τους Χάρισον Ριντ, Μπόμπι Ντε Κόρδοβα-Ριντ, Τομ Κέρνι, Μάρεκ Ρόντακ, Τζο Μπράιαν, Μάικλ Χέκτορ, Αμπουμακάρ Καμαρά, Νέεσκενς Κεμπάνο και Τζος Ονόμαχ που ανήκουν στη Φούλαμ”.

Η ομάδα του Λονδίνου αναμένει μείωση στα έσοδα περίπου 64 εκατ. Ευρώ από τον υποβιβασμό της, όμως οι ρήτρες μείωσης των συμβολαίων των παικτών λόγω του υποβιβασμού, αλλά και κάποιες πωλήσεις θα φέρουν ισορροπία.

Ο Καμαρά είναι στόχος του Άρη, είναι προσωπικό στοίχημα του Θόδωρου Καρυπίδη που θέλει να φέρει παίκτη επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά χρειάζεται υπέρβαση, για άλλη μια φορά.

To Top