Χωρίς κατηγορία

Γιατί “γέννησε” ερωτηματικά η συνέντευξη Ηλιάδη! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Ο Άρης ήθελε και θέλει “ζεστό” χρήμα… χθες!

Ακούγοντας την 75λεπτη δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Ηλιάδη περιμέναμε, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο του Άρη, να ακούσουμε συγκεκριμένα πράγματα.

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις, άλλωστε, της ΠΑΕ Άρης, αλλά και η δήλωση μέλους του δ.σ. είχαν προετοιμάσει το έδαφος, ότι όταν θα υπήρχε δημόσια τοποθέτηση του προέδρου των κίτρινων, θα ήταν για να ανακοινωθεί η επικύρωση τη συμφωνίας και της εισροής χρημάτων στον σύλλογο.

Περίμενε ο κόσμος του Άρη να ακούσει ότι α) ολοκληρώθηκε η συμφωνία, β) το όνομα του επενδυτή, γ) τα χρήματα που κατέβαλε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δ) τα χρήματα που θα καταβάλλει με συγκεκριμένο αναπτυξιακό, ε) επιχειρησιακό πλάνο (το λένε και μπίζνες πλαν), στ) καθώς και το ποιοι θα συμμετέχουν στην “επόμενη μέρα” του συλλόγου. Συγκεκριμένα πράγματα, με κύριο άξονα και σημείο αναφοράς το “ζεστό χρήμα”.

Τι άκουσε ο κόσμος; Λίγες μέρες μετά τη σιγουριά για την επίτευξη της συμφωνίας, όπως διατυπώθηκε στην επίσημη ανακοίνωση, φτάσαμε σήμερα στο ότι “δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα μπουν τα χρήματα” καθώς και η αγωνία του προέδρου. Ο κόσμος του Άρη, όμως, περιμένει από τον πρόεδρο μιας ΠΑΕ όχι να αγωνιά, αλλά να ξέρει τι θα γίνει. Συγκεκριμένα.

Παράλληλα, σε αυτή τη δημόσια τοποθέτηση, η οποία ελάχιστα νέα στοιχεία είχε να προσφέρει, ακούστηκαν γνωστές καταγραφές γεγονότων από το παρελθόν, επαναλήφθησαν καλές προθέσεις που έμειναν στη θεωρία, ενώ εκφράστηκαν ευχές και επιθυμίες. Την ώρα που ο Άρης “καίγεται” για ΠΡΑΞΕΙΣ!

Αποτέλεσμα; Να μεγαλώσει η αγωνία, να γεννηθούν ακόμη περισσότερα ερωτηματικά για το “αύριο”, τη στιγμή που η ομάδα σήμερα είναι στην 18η και τελευταία θέση και αγωνιστικά βιώνει την μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας της.

Παράλληλα, οι μέρες περνούν, το τοπίο για το άρθρο 99 δεν έχει ξεκαθαρίσει, μια και δεν έχει αποφασιστεί εάν θα γίνει έφεση ή νέα αίτηση, ενώ όσο κυλάει ο χρόνος η ασπίδα της προστασίας από τους επενδυτές “ξοδεύεται” καθημερινά.

 

 

To Top