Το συμφέρον του Άρη πάνω από κάθε διαφωνία!

Το δημοσίευμα των Πολωνών, σύμφωνα με το οποίο ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έθετε θέμα λύσης της συνεργασίας του με τον Άρη, όπως ήταν φυσιολογικό, προκάλεσε… συναγερμό και δημιούργησε αρχικά έναν προβληματισμό στον κόσμο της ομάδας.

Το θέμα που προέκυψε ήταν -το λιγότερο- ξαφνικό για όσους παρακολουθούν τα δρώμενα και σε θεωρητικό επίπεδο έληξε με την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ, αλλά και τη γραπτή δήλωση του Πολωνού. Μάλιστα, ακολούθησαν και νέα δημοσιεύματα στην Πολωνία, σύμφωνα με τα οποία το «θέμα θεωρείται λήξαν».

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι επίσης, φυσικό να επιθυμούν να κλείσουν κάθε παραφιλολογία που μπορεί να αναπτυχτεί κάτω από τέτοιες συνθήκες, ενώ παράλληλα να δώσουν οριστικές λύσεις μέσα από σημαντικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον της ομάδας.

Από την πλευρά της η διοίκηση έχοντας την υποχρέωση να ανταπεξέλθει σε μια σειρά ανοιχτών θεμάτων, δεν επιζητά -τουλάχιστον αυτό το χρονικό διάστημα- την πόλωση ή την ένταση σε οποιοδήποτε πρόβλημα συναντά στο δρόμο της.

probriez-ofiΣτη τελευταία συνάντηση (μια από τις πολλές και σχεδόν σε καθημερινή βάση) με τον προπονητή τέθηκαν στο τραπέζι σημαντικά θέματα που αφορούν στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι απολύτως λογικό να υπάρχει αγωνία η οποία εκφράζεται και από τις δυο πλευρές, πόσο μάλλον από αυτή της διοίκησης που φέρει την απόλυτη ευθύνη για ενέργειες-πολιτική-αποφάσεις της ΠΑΕ.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, σκέψεις αν θέλετε που αγγίζουν τα όρια της διαφωνίας, ωστόσο οι υποχρεώσεις της ομάδας τον επόμενο μήνα δεν δίνουν σε κανέναν την ευκαιρία να αναλωθεί αντιπαραγωγικά με αυτές.

Επίσης, είναι κοινό μυστικό ότι ο σύλλογος αφού δραστηριοποιείται στην Ελλάδα δεν μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση μέσα στον οικονομικό κυκεώνα που μαστίζει τον τόπο.

Εκτός αυτού, θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με συμπεριφορές, γεννούνται πάντα σε ένα κοινωνικό-αθλητικό-συλλογικό περιβάλλον σχεδόν 40 ατόμων. Παράλληλα, οι χειρισμοί απαιτούν προσεκτικές και μεθοδικές κινήσεις με γνώμονα πάντα το συμφέρον του συλλόγου.

Αυτό το συμφέρον λοιπόν, είναι πάντα πιο πάνω από κάθε διαφωνία και για τον λόγο αυτό διοίκηση και προπονητής θα επιχειρήσουν από κοινού να πάρουν όλες εκείνες τις αποφάσεις για να υπάρξει ηρεμία, διάθεση και ομαλή λειτουργία, ενόψει ενός «καυτού» αγωνιστικά Γενάρη.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top