Το συνδυαστικό στη Λεωφόρο και το χάντικαπ που μπορεί να καλύψει ο Ολυμπιακός

Ο κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζει το Βόλο στο γήπεδο της Λεωφόρου και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση. Στη μάχη για το κυπελλο ελλαδος ρίχνονται επίσης ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Στην Ευρωλίγκα, ο εντυπωσιακός Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της φορμαρισμένης Βιλερμπάν και μπορεί να συνδυάσει νίκη με την κάλυψη του χάντικαπ των 6,5 πόντων.

Ακολουθούν οι επιλογές του Foxbet.gr από το κουπόνι της Πέμπτης (15/12).

 

  1. Παναθηναϊκός – Βόλος Ν.Π.Σ. (17:30)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Βόλο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι αγώνες είναι διπλοί και δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Ο κάτοχος του τροπαίου θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και η θεσσαλική ομάδα να αποσπάσει το αποτέλεσμα που θα τής αφήνει περιθώρια πρόκρισης στον επαναληπτικό. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί και ο Βόλος αναμένεται να παίξει πιο κλειστά για να μην… ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στον 1 & το Under 3,5 σε απόδοση 1.88.

 

  1. Κηφισιά – ΑΕΚ (21:30)

Η Κηφισιά θέλει να… κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Βέβαια, θα παίξει στη Ριζούπολη ως γηπεδούχος σε ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον για τους Κιτρινόμαυρους. Η Κηφισιά κάνει θραύση στο νότιο όμιλο της Super League 2, μετρώντας 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αλλά κόντρα στην ΑΕΚ η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η φιλοξενούμενη έχει απουσίες, θέλει να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς, αλλά η Κηφισιά μπορεί να προβληματίσει την άμυνα του φαβορί. Ποντάρισμα στο «καλοπληρωμένο» G/G σε απόδοση 2.30.

 

  1. Βιλερμπάν – Ολυμπιακός (22:00)

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νέα ισοπεδωτική εμφάνιση στην Ευρωλίγκα, συντρίβοντας την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε, και είναι δεύτερος με ρεκόρ 9-4. Η Βιλερμπάν μπορεί να βρίσκεται στο 5-8, αλλά έχει δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μπαρτσελόνα (εκτός) και Παρτίζαν Βελιγραδίου (εντός), με τον Γάλλο σκόρερ Νάντο Ντε Κολό να βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση. Το παιχνίδι, όμως, εξαρτάται από τον Ολυμπιακό, που υπερέχει σε ποιότητα και γενικότερα σε όλα κόντρα στη γαλλική ομάδα. Ποντάρισμα στο 2 και την κάλυψη του χάντικαπ των 6,5 πόντων σε απόδοση 1.90.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top