Το σχήμα “καμικάζι” του Αγγέλου που έφερε τη νίκη!

Από τα φιλικά κιόλας παιχνίδια ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε “ανακαλύψει” την πεντάδα που θα του έδινε τις νίκες και θα την χρησιμοποιούσε στα τελευταία λεπτά. Το έκανε αρκετές φορές στα 11 παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του στην προετοιμασία τόσο σε Φλώρινα όσο και στο Μπάμπεργκ, το έκανε και χθες!

Το σχήμα αυτό αποτελείται από τους Γκίκα, Αθηναίου και Μποχωρίδη στις τρεις θέσεις των γκαρντ, παίκτες με έφεση στο πικ εν ρολ και πιστούς στα αμυντικά τους καθήκοντα. Τις δύο θέσεις των ψηλών μοιράζονται οι Μιχάλης Πελεκάνος και Αντώνης Ασημακόπουλος. Ένα αρκετά «χαμηλό» σχήμα που έχει σαν στόχο να πιέσει όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ και να βρει εύκολο καλάθι μέσα από συνεργασίες πικ εν ρολ ή ατομικές ενέργειες των ψηλών που έχουν την δυνατότητα να παίξουν οποιοδήποτε αντίπαλο στα… πόδια.

Το «σχήμα» νίκης λειτούργησε εξαιρετικά και στην Πυλαία. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έριξε αυτή την πεντάδα του στα τελευταία λεπτά του αγώνα και κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα αλλά και να βρει σκορ σχεδόν από τον καθένα.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

 

To Top