H… αλήθεια του Διούδη για τη φετινή σεζόν λέει πολλά: “Άρης. Ομάδα. Οικογένεια”

Ο φετινός Άρης δεν ήταν απλά μια ομάδα αλλά μια οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που τονίζουν σε κάθε ευκαιρία οι παίκτες που σήκωσαν στις πλάτες τους το βάρος μιας δύσκολης χρονιάς παρότι οι περισσότεροι ήταν νεαροί σε ηλικία και κλήθηκαν να κολυμπήσουν στα βαθιά.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία με την ομάδα παρατεταγμένη στα Πηγάδια, στον Κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη, γράφοντας: «Άρης. Ομάδα. Οικογένεια».

Ο 20χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν σ’ αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά. Μαζί με τον Γιαννιώτα, τον Αγγελούδη, τον Οικονομόπουλο, τον Γιαννίτση, τον Σούνα και τα υπόλοιπα παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική παρέα και εκτός γηπέδου όπου περνούν πολλές ώρες μαζί και αυτός ήταν ένας από τους λόγους του άριστου κλίματος που υπάρχει στην ομάδα.

Οι ευκαιρίες που πήραν αυτά τα παιδιά και η αγωνιστική τους συμπεριφορά ήταν ίσως το μεγαλύτερο κέρδος της σεζόν και η καλύτερη επένδυση για το μέλλον…

To Top