Το… σύνδρομο του συνδρομητικού επέστρεψε με το πέναλτι-φάντασμα

Η αίσθηση των φιλάθλων του Άρη είναι ότι το συνδρομητικό κανάλι, εκτέθηκε για μια ακόμη φορά. Και από «σύμπτωση», κι αυτή τη φορά σε βάρος των κίτρινων. Κάτι «συμπτώσεις» πολύ περίεργες…

Είχαν προηγηθεί τα περσινά. Από την μια η «εξαφάνιση» των φοβερών και εκτεταμένων επεισοδίων στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με το πρόσχημα ότι «πρέπει να προστατευτεί το… προϊόν» (εδώ γελάνε)!

Λίγες μέρες μετά, το ίδιο το συνδρομητικό, έκανε… υπερπαραγωγή για να δείξει το μεμονωμένο (απαράδεκτο σίγουρα) περιστατικό της ρίψης ενός μπουκαλιού στην απίστευτης θεατρικής ερμηνείας βοηθού διαιτητή Κουρομπίλια, στον αγώνα Άρης-Αστέρας, με τις γνωστές σε όλους συνέπειες για τους κίτρινους.

Το… σύνδρομο του συνδρομητικού επέστρεψε. Αυτή τη φορά, προφανώς, για να “προστατεύσει και πάλι το προϊόν”. Του Ολυμπιακού προφανώς. Η φάση του ανύπαρκτου πέναλτι που δόθηκε στον Ψυχογιό. παρουσιάστηκε… μισή φορά, από περίεργες κάμερες, που δεν έδειχναν την αλήθεια.

Όπως σημειώναμε στο ημίχρονο του αγώνα στο άρθρο με τίτλο “Ένα ριπλέι ρε γαμώτο”: Όχι ότι χρειαζόταν ριπλέι για να αποδειχτεί ότι το πέναλτι που έδωσε ο Αρετόπουλος υπέρ του Ολυμπιακού δεν υπάρχει, αλλά για το… ονόρε, δεν θα έπρεπε η NOVA να δείξει ένα… σοβαρό ριπλέι για να δει και ο απλός κόσμος την πραγματικότητα;

Είναι δυνατόν ολόκληρο συνδρομητικό κανάλι που μεταδίδει το πιο σοβατό ματς της 8ης αγωνιστικής και το καλύπτει με δεκάδες κάμερες να μην… έπιασε την φάση του πέναλτι; Είναι δυνατόν να μην έχει μεταδοθεί ούτε ένα σοβαρό ριπλέι της φάσης που μέχρι το ημίχρονο κρίνει το αποτέλεσμα;».

Και μετά το τέλος του αγώνα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα κανάλια, το πέναλτι-φάντασμα αναζητήθηκε στο τρίγωνο, όχι των Βερμούδων, αλλά σε αυτό της διαπλοκής: Σούπερ λίγκα, ΕΠΟ, Ολυμπιακός.

«Πάνω από όλα το… προϊόν»! Να το χαίρεστε.

 

To Top