Το σύνθημα του αρχηγού!

Η αντεπίθεση του τμήματος βόλεϊ του Άρη ξεκίνησε και το σύνθημα έδωσε ο αρχηγός Γιάννης Χαριτωνίδης.

Ο πασαδόρος του Άρη παρουσιάζεται αναγεννημένος τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και όχι μόνο οδηγεί την ομάδα σε νίκες, αλλά ο Άρης προσφέρει και εξαιρετικό θέαμα με την απόδοσή του. Αυτό το θέαμα ελπίζει ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» ότι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φίλοι της ομάδας το Σάββατο (14/12, 21.00) στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο αγώνας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κόσμο του Άρη να γεμίσει το γήπεδο, καθώς ο μπασκετικός Άρης αγωνίζεται εκτός έδρας την Κυριακή (15/12), ενώ ο ποδοσφαιρικός παίζει την ίδια μέρα (15/12) κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω ότι το Σάββατο ενδείκνυται για τους οπαδούς μας να έρθουν να μας συμπαρασταθούν και να πάρουν μια γεύση από το νέο ξεκίνημα που εδώ και λίγο καιρό έχουμε κάνει. Τους θέλουμε στο πλευρό μας να μας παροτρύνουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν και να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να φύγουν ευχαριστημένοι», δηλώνει ο Γιάννης Χαριτωνίδης, ο οποίος επισημαίνει ότι… νιώθει αλλιώς όταν αγωνίζεται με τον κόσμο στο πλευρό του.

Ο πασαδορος του Άρη… μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνισή τους το Σάββατο στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό: «Ήταν ένας αγώνας πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Και εμείς και ο αντίπαλος χρειαζόμασταν τη νίκη και τους βαθμούς. Δείξαμε χαρακτήρα ως ομάδα και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Όσο για τον επόμενο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα καλή, ικανή για όλα. Είναι ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι. Θέλουμε πολύ τη νίκη και ελπίζω ότι θα την πάρουμε».

Πηγή: www.arisac.gr

To Top