Το “ταμείο” της νίκης: Κέρδισε αστοχία, ατυχία και… διαιτησία

Το τέρμα του Βάσκο Φερνάντες χάρισε τη νίκη στον Άρη και ουσιαστικά απέδωσε ποδοσφαιρική… δικαιοσύνη!

Μπορεί οι “κίτρινοι” να μην πραγματοποίησαν την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση, αλλά δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη του Άρη, βάση της συνολικής εικόνας της αναμέτρησης.

Κι όμως, η αστοχία, η ατυχία αλλά και η ανικανότητα του διαιτητή Τσέτσιλα, παραλίγο να στοιχίσουν δύο σημαντικούς για τη συνέχεια βαθμούς στην ομάδα του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ευκαιρίες “σπαταλήθηκαν” και μάλιστα πολλές, αρκετές εκ των οποίων έγιναν κάτω από πολύ καλές προϋποθέσεις, ωστόσο καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα. Η αρχή με τον Πόι στο 12΄, για να συνεχιστεί η αστοχία με τους Παπαδόπουλο, Σανιά και Καλογέρη να μην βρίσκουν στόχο.

Εκτός αυτών, την πλάτη στον Άρη γύρισε και η τύχη με το δοκάρι του Πόι στο 55΄, στην μεγαλύτερη ευκαιρία των “κίτρινων” στο παιχνίδι.

Σε αυτά προστέθηκε, φυσικά και η διαιτησία του Τσέτσιλα για να δέσει το… γλυκό και να δυσκολευτεί υπερβολικά ο Άρης που ουσιαστικά αντιμετώπιζε μία ομάδα που το μόνο που είχε να επιδείξει είναι η μαζική άμυνα στο μισό γήπεδο.

Ο Γρεβενιώτης ρέφερι κατάφερε να προκαλέσει την αγανάκτηση με τις αποφάσεις του. Γιατί περί κατορθώματος πρόκειται. Πέρα από το τέρμα του Άρη που ακυρώθηκε και για το οποίο έγινε πολύς λόγος, ο Τσέτσιλας έδειξε υπερευαισθησία και μοίραζε αναίτια κάρτες δεξιά και αριστερά σε παίκτες του Άρη, προκαλώντας την έκρηξη τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στην κερκίδα.

Ευτυχώς για τον ίδιο μένει στη μνήμη όλων για την διαιτητική του ανικανότητα και όχι για το γεγονός ότι στέρησε με τα φαλτσοσφυρίγματα του τη νίκη στον Άρη…

To Top