ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “ταμείο” της πρώτης επίσημης νίκης: Τα νεκρά διαστήματα, η ουσία και το… θέαμα

Αναμφισβήτητα, δεν ήταν και ο καλύτερος Άρης, που θα μπορούσε να είναι. Ηταν όμως μία εμφάνιση… πρεμιέρας. Ομάδα σοβαρή, πειθαρχημένη και με αγωνιστικό πλάνο. Ιδανικά στοιχεία για πρώτο ματς της σεζόν.

Από την παρουσία των “κιτρινόμαυρων”, αυτό που πρέπει να αλλαχτεί και είναι θέμα χρόνου να γίνει από τις προπονήσεις, είναι τα κενά διαστήματα, που παρατηρήθηκαν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ικανά για να δώσουν την ευκαιρία στον αντίπαλο να απειλήσει, όπως κι έγινε χθες. 

Η διάρκεια στην απόδοση, είναι μέγιστο ζητούμενο, αλλα είναι αρκετά νωρίς ακόμα για να επέλθει. 

Ο χθεσινός Άρης κατάφερε παράλληλα να συνδυάσει στο πρώτο του επίσημο ματς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αποτέλεσμα και εμφάνιση.

Πέρσι, κάτι ανάλογο το ψάχναμε με τα… κιάλια. Βέβαια το χθεσινό ματς, ήταν ένα δείγμα και σε καμία των περιπτώσεων δεν προεξοφλεί, το πως θα εμφανιστούν φέτος οι “κιτρινόμαυροι”. Ήταν, όμως, αρκετά θετικό και ελπιδοφόρο, γιατί πέρα από το αποτέλεσμα, όταν διαθέτεις ένα τέτοιο ρόστερ στα χέρια του, το να γίνονται τα απαραίτητα και… απλά μέσα στο γήπεδο, αυτομάτως συνδυάζεται το αποτέλεσμα με την εμφάνιση.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η ομάδα ξεκίνησε με νίκη της επίσημες υποχρεώσεις της, αποκομίζοντας από το συγκεκριμένο ματς, πολλαπλά οφέλη.

 

Ενα από αυτά ήταν ο τρόπος που φέτος θα αντιμετωπίζουν τον Άρη οι ομάδες της κατηγορίας, ανεξαρτήτων στόχων που θα έχουν και διοργάνωσης. Το κίνητρο το προσφέρει ο ίδιος ο Άρης και μόνο που.. υπάρχει. Φαινομενικά ο Αιγινιακός δεν ενδιαφέρεται για το Κύπελλο, αλλά ήθελε το αποτέλεσμα κόντρα στους “κιτρινόμαυρους”.

 

To Top