Το “ταμείο” του φιλικού: Τσέκαραν όλους τους παίκτες, μοίρασαν “μπράβο” και ενημερώνουν τον Μιλίκνκοβιτς

Το φιλικό κόντρα στην ομάδα Κ20 του Άρη έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής να δείξουν αρκετά στοιχεία, τα οποία κρίνονται θετικά.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Απόντος του Μιλίνκοβιτς, Λόντσαρ και Μπουγιουκλής χρησιμοποίησαν 14 ποδοσφαιριστές. Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Μπουζάνης, την αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά συνέθεσαν οι Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Γιαννίτσης, Μαργαρίτης, ενώ δίδυμο στα αμυντικά χαφ αποτέλεσαν οι Νταμαρλής και Παπαδόπουλος.

Λίγο πιο μπροστά αγωνίστηκε ο Σουνάς, με δύο πτέρυγες, να καλύπτονται από τους Μανιά-Τσουκάνη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης, αγωνίστηκε ο Νίκος Αγγελούδης.

Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα των περισσότερων δεν ήταν στα επιθυμητά επίπεδα. Έφταναν με δυσκολία στα αντίπαλα καρέ και το 0-0 δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου.

Η μέτρια εικόνα του πρώτου μέρους, διαφοροποιήθηκε αισθητά στην επανάληψη. Το τεχνικό τιμ χρησιμοποίησε τους παίκτες που άφησε στον πάγκο (Τσουμάνη, Κοτσαρίδη και Καραγιάννη) με τον Μανιά να μεταβαίνει στην κορυφή της επίθεσης.

Μετά από μια συνεργασία των Κοτσαρίδη-Τσουκάνη, που είχε τελικό αποδέκτη τον Μιχάλη Μανιά, μπήκε το πρώτο γκολ. Προς το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες της πρώτης ομάδας, σημείωσαν και δεύτερο γκολ, με τον Καρασαλίδη, το οποίο σηματοδότησε και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο αυτό μέρος Λόντσαρ και Μπουγιουκλής σημείωσαν αρκετά θετικά στοιχεία, μοίρασαν “μπράβο” και αναμένεται να ενημερώσουν σήμερα τον Μιλίνκοβιτς.

To Top