Χωρίς κατηγορία

Το… ταξίδι ξεκινάει με στόχο το πρώτο “διπλό”

«Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Στόχος μας να κάνουμε καλό ποδαρικό». Μέσα σε λίγες λέξεις ο Μάκης Κατσαβάκης έδωσε το στίγμα της κιτρινόμαυρης προσπάθειας για τη σημερινή πρεμιέρα (8.30μ.μ.PRESSARIS-LIVE) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

O Άρης ξεκινάει το… ταξίδι του νέου πρωταθλήματος, στην πιο δύσκολη αποστολή των τελευταίων χρόνων. Με μια νέα, νεανική και γεμάτι από Έλληνες ποδοσφαιριστές, με φιλοδοξίες και πίστη να τα καταφέρει, δικαιώνοντας τις προσδοκίες του κόσμου της.

Οι κίτρινοι είναι αποφασισμένοι να χτυπήσουν όλα τα παιχνίδια και θέλουν να ξεκινήσουν από σήμερα με το “διπλό” από την… πλατεία.,

Ο Σερραίος τεχνικός πήρε στην αποστολή του Άρη είκοσι παίκτες, αφού είδε με ικανοποίηση τους Πουλίδιο και Γιαννιώτα να φωνάζουν παρών. Με άλλα λόγια ο Κατσαβάκης θα έχει μαζί του στην πλατεία τους: Βελλίδη, Διούδη, Πουλίδο, Αντωνιάδη, Ασλανίδη, Γιαννίτση, Γιαννιώτα, Καζναφέρη, Κανούλα, Καπετάνο, Καραγιάννη, Μαργαρίτη, Νταμαρλή, Οικονομόπουλο, Παντίδος, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Σουνά, Τριανταφυλλάκο και Τσουκάνη.

Σύμφωνα, λοιπόν με όσα έχει δείξει ο Κατσαβάκης το 4-5-1, είναι ο σχηματισμός που θα παραταχθεί ο Αρης στην Νέα Σμύρνη, ο οποίος «μεταφράζεται» ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Παπαζαχαρίας, Παντίδος, ενώ στα άκρα θα παίξουν οι Ασλανίδης (αριστερά) και Γιαννίτσης (δεξιά).

Παπαστεριανός και Τριανταφυλλάκος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, έχοντας αριστερά τον Γιαννιώτα, δεξιά τον Καζναφέρη, σε ελεύθερο ρόλο του Σουνά και μπροστά τον Καπετάνο. 

Η πιθανότητα να ξεκινήσει ο Πουλίδο αντί του Παντίδου είναι πολύ μικρή, ενώ αντιθέτως η αμοιβαία αλλαγή ρόλου Καπετάνου-Γιαννιώτα, είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο το οποίο επεξεργάζεται ο Κατσαβάκης.

 

To Top