ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το ταξίδι στην Αθήνα, ο… ρεφενές και η στάση του Ερασιτέχνη

Είναι γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης Άρη έχει εκπέμψει SOS, λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Το έχουμε επισημάνει, χρειάζονται λύσεις, πράξεις, κινητοποίηση.

Την περασμένη βδομάδα όμως έγινε κάτι στην γυναικεία ομάδα χάντμπολ που δεν τιμάει τον σύλλογο, με αποτέλεσμα οι αθλήτριες του τμήματος να εκδώσουν μια ανακοίνωση (“κραυγή αγωνίας” την χαρακτηρίσαμε) πριν από το παιχνίδι στο Καματερό. Ο λόγος; Οι αθλήτριες ενημερώθηκαν ότι σε ένα ταξίδι… αυθημερόν και σίγουρα επίπονο στην Αττική, θα πρέπει να πληρώσουν από την τσέπη τους τα γεύματά τους!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό, μια και δεν μπορεί να καλυφθεί από τον σύλλογο η διατροφή των αθλητριών του συλλόγου! Μια στοιχειώδης υποχρέωση-προσφορά στις παίκτριες.

Στην ανακοίνωσή τους μάλιστα τόνιζαν και το γεγονός ότι θα δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους για την φανέλα του Άρη, για την οποία νιώθουν υπερήφανες και επί της ουσίας, υπογράμμισαν την ανάγκη γενικότερης κινητοποίησης, ούτως ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογες θλιβερές καταστάσεις.

Εις μάτην…

Δυστυχώς, αντί η ανακοίνωση αυτή να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει την διοίκηση του ΑΣ Άρης, ώστε να βρεθεί λύση για τα επόμενα ταξίδια ή ακόμη και να δοθεί μια συγγνώμη (δημόσια ή μη δεν έχει σημασία…), τέθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- ακόμη και θέμα.. εξηγήσεων και απολογίας των αθλητριών! Το αν θα γίνει τελικά θα φανεί. Το σίγουρο είναι ότι τέτοιες “σκέψεις” δεν βοηθούν προς την σωστή κατεύθυνση και την επίλυση των προβλημάτων.

Πάλι καλά που δεν τις έβαλαν να πληρώσουν… ρεφενέ και την μετάβασή τους στην Αθήνα!

 

To Top