Το τελευταίο “αντίο” στον Γιώργο Ξενίδη

Το απόγευμα της Δευτέρας (3/6) έγινε η κηδεία του Γιώργου Ξενίδη. Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 45χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που απεβίωσε έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Ο Γιώργος Ξενίδης έφυγε άδοξα από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Ο πρώην αμυντικός των Ηρακλή, ΑΕΚ, Ανόρθωσης και Ιωνικού άφησε την τελευταία του αναπνοή τη Δευτέρα (3/6), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, ήταν ο άνθρωπος που εκπροσωπούσε την οικογένεια Καστίγιο, όταν ο Νέρι αγωνιζόταν στον Άρη.

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Γιώργο Ξενίδη στην τελευταία του κατοικία το απόγευμα της Δευτέρας (3/6). Μεταξύ άλλων, το παρών στην κηδεία έδωσαν οι Παντελής και Κώστας Καπετάνος, ο Σάββας Κωφίδης, ο Τάκης Νικολούδης, ο Γιώργος Αγγελάκης, ο Εμπενίζερ Χάγκαν, ο Λευτέρης Στολτίδης, ο Λευτέρης Ηλιάδης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Γρηγόρης Φανάρας, ο Κώστας Αϊδινίου, ο Τάσος Κατσαμπής, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και ο Μάκης Σεντελίδης.

Στεφάνια στη μνήμη του Ξενίδη κατέθεσαν οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ηρακλής, οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ, ο Γ.Σ. Ηρακλής, ο σύνδεσμος φίλαθλων Ανόρθωσης, η Αυτόνομη Θύρα 10 και άλλοι.

Η ΠΑΕ Άρης το πρωί έστειλε τα δικά της συλλυπητήρια.

To Top