ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο αντίο της οικογένειας του Άρη στον Θωμά Γιώτα (photos)

Η οικογένεια του Άρη αποχαιρέτησε σήμερα το απόγευμα τον πρώην πρόεδρο του ΑΣ και του ΤΑΠ Θωμά Γιώτα, ο οποίος “έφυγε” πρόωρα το μεσημέρι της Δευτέρας σε ηλικία 59 χρόνων από ανακοπή καρδιάς.

Το τελευταίο αντίο δόθηκε στα κοιμητήρια της Θέρμης, όπου έδωσαν το παρών παράγοντες, μέλη του Άρη, αθλητές, φίλοι και συγγενείς του εκλιπόντος.

Σύσσωμη ήταν παρούσα η ομάδα βόλεϊ του Άρη, η οποία άλλαξε την ώρα της προπόνησης για να παραβρεθεί στην κηδεία, του παράγοντα που συνέδεσε το όνομά του με το τμήμα επί σειρά ετών.

Παρόντες ήταν ακόμη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Ψηφίδης, ο Κώστας Χαριτωνίδης και ο Μιχάλης Ζορπίδης, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το θλιβερό γεγονός που βύθισε σε πένθος τον “κιτρινόμαυρο” σύλλογο. Παρών ήταν επίσης ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Βαγγέλης Κουτσονίκας, αρχηγός του Άρη το 1997, όταν οι “κίτρινοι” πήραν το πρωτάθλημα Ελλάδας με γενικό αρχηγό τον Γιώτα, αλλά και ο τότε συμπαίκτης του Βασίλης Μητρούδης.

Παρών ο πρόεδρος των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη Γιάννης Βένος, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Τσαρούχας, o πρώην πρόεδρος του ΑΣ Τάσος Οικονόμου, ενώ από πλευράς ΚΑΕ (έστειλε και στεφάνι) ο Θωμάς Νικολός.

Το “αντίο” δόθηκε μέσα σε βαθιά θλίψη.

Το PRESSARIS εκφράζει για μια ακόμη φορά τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Θωμά Γιώτα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει…

Δείτε εικόνες: 

giotas_kid17

giotas_kid14 giotas_kid15 giotas_kid16

giotas_kid11

giotas_kid9 giotas_kid10

giotas_kid7 giotas_kid8

giotas_kid giotas_kid1 giotas_kid3 giotas_kid4

To Top