ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το τελευταίο τους… χαρτί παίζουν στον Παναργειακό

Ένας εκ των δευτεραθλητών της Γ΄Εθνικής που μαζί με τον Άρη θα διεκδικήσει -φαινομενικά πάντα-να αναπληρώσει ένα από τα δύο δεδομένα κενά που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής στη Φούτμπολ Λιγκ είναι ο Παναργειακός. Ωστόσο, για την ομάδα του Άγους τα δεδομένα αυτή την περίοδο είναι άκρως απαισιόδοξα.

Στη σημερινή γ.σ., ουσιαστικά, θα κριθεί το μέλλον του συλλόγου, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την επιστροφή του βασικού χρηματοδότη, Νίκου Ρονιώτη, που αποχώρησε προ ημερών. Σε αυτή θα ασκηθεί “αφόρητη” πίεση προς τον ίδιο από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη , να αναλάβει εκ νέου το τμήμα. Αν δεν επιστρέψει γίνεται αντιληπτό ότι για τον Παναργειακό ανοίγει ο δρόμος του… τοπικού πρωταθλήματος και φυσικά η απόσυρση του από την διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη δεύτερη κατηγορία, εάν αυτά γίνουν…

Η ανακοίνωση για την γενική συνέλευση:

«Αύριο Τετάρτη 12 Αυγούστου 20:00 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας επί της οδού Κορίνθου, η προσωρινή διοίκηση του Παναργειακού σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση. Είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε η παρουσία σας, ο Παναργειακός σας χρειάζεται όλους κοντά του προκειμένου να ανακάμψει».

To Top