ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… τερμάτισαν οι “αδικημένοι”! Ούτε στο… τοπικό δε συμβαίνει αυτό που ζήτησε η Λαμία από τον Βρέσκα

Το… τερμάτισαν οι “αδικημένοι”! Ούτε στο… τοπικό δε συμβαίνει αυτό που ζήτησε η Λαμία από τον Μπρέσκα… Αυτά δεν γίνονται ούτε σε παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων. Το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης έχει τελειώσει. Η Λαμία πήρε τον πόντο στήνοντας… πούλμαν στην περιοχή της, εξαιτίας των λαθών του Άρη, αλλά και της κακής διαιτησίας και μετά το τέλος το… τερμάτισε!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όπως αναφέρει το sportime.gr: “Η διαιτητική ομάδα έχει μπει στα αποδυτήρια και περιμένει τον παρατηρητή. Η πόρτα χτυπάει και εισέρχονται εντός άνθρωποι της Λαμίας. Όχι, όμως, για να κάνουν παράπονα.

Ρουσφέτι ήθελαν! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, ζήτησαν από τον ρέφερι να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι κατά την αποχώρηση των ομάδων για τα αποδυτήρια, ο Πλιάτσικας διαμαρτυρήθηκε και του δόθηκε (δεύτερη) κίτρινη κάρτα! Γιατί; Για να εκτίσει στο αδιάφορο ματς κυπέλλου με τον Αιολικό!

Ο ρέφερι φυσικά και αρνήθηκε. Μάλιστα, τους έβγαλε έξω από τα αποδυτήρια και το περιστατικό έχει γραφτεί αναλυτικά και στο Φύλλο Αγώνα! Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχε και σχετικός διάλογος, αλλά αυτά καλό είναι να μη γράφονται”!

To Top