Το… τερμάτισαν οι “εξυγιαντές”! Ντροπή κι αηδία (photos)

Το… τερμάτισαν οι “εξυγιαντές”! Πριν ξεκινήσει ο αγώνας στην Τούμπα, έγιναν σοβαρά επεισόδια, η ομάδα του Πειραιά αποχώρησε και το “κορυφαίο” όλων; Ο μηχανισμός προπαγάνδας επιχειρεί να υποβαθμίσει τα όσα γίνονται, μέσω συγκεκριμένων κατευθυνόμενων δίαυλων… Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Απλή υπενθύμιση: ο Άρης έχασε μια έξοδο στην Ευρώπη κι ίσως το δικαίωμα του να είναι οικονομικά ανεξάρτητος, εξαιτίας ενός… άδειου πλαστικού μπουκαλιού που έπεσε στην γνωστή και μη εξαιρετέα “επόπτρια” Κουρομπίλια!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr: “Ο Όσκαρ Γκαρθία δέχθηκε ένα ρολό χαρτί από την κερκίδα που τον χτύπησε κοντά στο μάτι και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες, με τον Ολυμπιακό να αποχωρεί για τα αποδυτήρια!

Στον… αέρα το ντέρμπι της Τούμπας πριν καν γίνει σέντρα. Ένα αντικείμενο χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ιατρική βοήθεια. Επρόκειτο για ένα ρολό χαρτί που τον χτύπησε στο πρόσωπο και λίγο πιο κάτω από το μάτι. Στην συνέχεια και μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Ολυμπιακός αποχώρησε για τα αποδυτήρια”!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το sport-fm.gr: “Έξαλλα είναι τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία από ρόλο χαρτί που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πριν από τη σέντρα του ματς στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, στις διαβουλεύσεις κατά τη διάρκεια των πρώτων στιγμών μετά το περιστατικό, ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Σάββας Θεοδωρίδης απευθυνόμενος προς τον διαιτητή, Αλέξανδρο Αρετόπουλο, του τόνισε ότι παίρνει την ομάδα και φεύγει.

«Πήρα την ομάδα και έφυγα! Γεια σας!», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του παράγοντα του Ολυμπιακού και πράγματι αποχώρησε με τους παίκτες για τα αποδυτήρια του γηπέδου”.

Η ντροπή κι η αηδία ήταν εμφανίστηκε και σημαία της… Βουλγαρίας!

To Top